Τριήμερη αθλητική πανδαισία στη Λεμεσό

«Ζήσε, αθλήσου στην πόλη σου»

Article featured image
Article featured image

Μια πανδαισία αθλητικών εκδηλώσεων επιφυλάσσει στο κοινό ο Δήμος Λεμεσού το τριήμερο 11, 12 και 13 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο των 20ων Λεμεσίων διοργανώνονται το Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας, οι Αγώνες Στίβου Βετεράνων αθλητών και o ποδηλατικός γύρος 10 χιλιομέτρων.

Δυνατές πυγμαχικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 13 Οκτωβρίου (έναρξη 18:00) στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου Λεμεσού. Στη διάρκεια του FXTM LEMESIA BOXCUP 2019 κορυφαίοι πυγμάχοι ολυμπιακού επιπέδου απ’ όλη την Ευρώπη θα συναντηθούν στην αρένα, προσφέροντας φαντασμαγορικό θέαμα στους φίλους του αθλήματος. Μέγας Χορηγός του τουρνουά είναι η εταιρεία FXTM.


Στίβος Βετεράνων.jpg


Μικροί και μεγάλοι θα πλημμυρίσουν για ακόμη μια χρονιά τους δρόμους της Λεμεσού με τα δίκυκλα οχήματά τους, συμμετέχοντας στον Ποδηλατικό Γύρο Λεμεσού 10KM, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί. Η εκκίνηση θα δοθεί από το χώρο στάθμευσης του Εναερίου και το «παρών» τους στην αλλιώτικη αυτή διαδρομή θα δώσουν ο Ποδηλατικός Όμιλος Λεμεσού, ποδηλατικές ομάδες και όμιλοι, αθλητικά σωματεία και πλήθος κόσμου από όλη την Κύπρο. Χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία Deloitte.


Πυγμαχία.jpg

Την ίδια μέρα στις 4 το απόγευμα μαθήματα αθλητοπρέπειας και ευγενούς άμιλλας θα δώσουν οι Βετεράνοι αθλητές Στίβου, οι οποίοι θα συναντηθούν στο στάδιο Λανιτείου Γυμνασίου Λεμεσού. Στους αγώνες θα λάβουν μέρος αθλητές από την Κύπρο, την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες του εξωτερικού και θα αγωνιστούν στο μήκος, ακόντιο, δισκοβολία, σφαιροβολία, 100μ, 200μ και 800μ για άντρες και γυναίκες και επιπλέον 3000 μέτρα για τους άντρες και 400 μέτρα για τις γυναίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Λεμέσια, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού που φέτος στέλνουν το μήνυμα «Ζήσε, αθλήσου στην πόλη σου», επέστρεψαν εμπλουτισμένα γιορτάζοντας 20 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό μοναδικό θέαμα και έντονες συγκινήσεις. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook Λεμέσια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ