Πόσο θα κοστίζουν τα εισιτήρια για τη μεγαλειώδη συναυλία της Celine Dion στο ΓΣΠ

Σας έχουμε τιμούλες και σχεδιάγραμμα θέσεων.

Article featured image
Article featured image

Τι κι αν η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τον Αύγουστο του 2020, από νωρίς πρέπει να προνοήσουμε για να είναι όλα έτοιμα όταν φτάσει εκείνη η μέρα, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, η νύχτα.

Με την ημερομηνία (2/08/20), να έχει καθοριστεί και την τοποθεσία (στάδιο ΓΣΠ) να έχει αποφασιστεί, το μόνο που δεν γνωρίζαμε είναι τις τιμές των εισιτηρίων για να απολαύσουμε αυτό το μοναδικό υπερθέαμα.

Μέχρι χθες, όπου και ανακοινώθηκαν τόσο οι τιμές των εισιτηρίων όσο και το πότε θα ξεκινήσει η προπώληση.


0330-glendale-CelineDion-800x630-3bb33f4bfc.jpg


Τα εισιτήρια για τη συναυλία θα διατίθενται προς πώληση από τις 18 Οκτωβρίου 2019, από τις 11:00 το πρωί (μέσω της SoldOut Tickets) και οι τιμές θα ξεκινούν από τα 59 ευρώ (αρένα) για τους early birds και θα φτάνουν μέχρι τα 499 ευρώ για τα VIP Boxes.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων και τις θέσεις είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό αποτύπωμα του γηπέδου ΓΣΠ με την ένδειξη VIEW PLAN & PRICE σε αυτή τη σελίδα.


CELINE DION CYPRUS SECTIONS & TICKET PRICES.jpg


ΣΗΜΕΙΩΣΗ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΕΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Ακόμη και αν έχετε λογαριασμό με την SoldOut Tickets, θα πρέπει να δημιουργήσετε τον νέο σας αποκλειστικό Celine Dion λογαριασμό για να αγοράσετε τα εισιτήρια σας και να μείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας έτσι ώστε να λαμβάνετε όλες τις πληροφορίες για τη συναυλία στην Κύπρο!

Πατήστε ΕΔΩ για το σύνδεσμος εγγραφής.


Η συναυλία είναι Powered by Syper Fm και Media Sponsored by Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ & περιοδικό ΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ