Ο εμβληματικός front man των R.E.M κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό single

Οκτώ χρόνια μετά τη διάλυση της μπάντας των εφηβικών μας χρόνων.

Article featured image
Article featured image

Γράφει ο Πέτρος Αθανασίου

Μπορεί να πέρασαν 8 χρόνια από τη διάλυση των R.EM, ωστόσο ο front man της μπάντας Michael Stipe, επέστρεψε με το πρώτο προσωπικό του single, το οποίο κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωβρίου.

Το single ονομάζεται «Your Capricious Soul» και είναι διαθέσιμο προς download δωρεάν στην επίσημη ιστοσελίδα του καλλιτέχνη: MichaelStipe.com. Ωστόσο για όσους μοιράζονται την ίδια ανησυχία με τo Michael Stipe περί κλιματικής αλλαγής, μπορούν να κάνουν μια δωρεά $0,77.

Αν η «πράσινη» συνείδηση σας δεν είναι αρκετή για να σας κινητοποιήσει να κάνετε τη δωρεά, ίσως σας πείσει ο Michael Stripe με τα καλούδια που θα σας προσφέρει αν τελικά τη κάνετε. Τους στίχους του «Your Capricious Soul», μια αφίσα, ένα βιβλίο με φωτογραφίες και το αρχείο με το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, όλα σε ηλεκτρονική μορφή. Think before you print!

Μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου 2020, όλα τα έσοδα από την ενέργεια θα πάνε στο νεοσύστατο κίνημα «Extinction Rebellion». Ένα κοινωνικοπολιτικό κίνημα που χρησιμοποιεί μη βίαιη αντίσταση για να διαδηλώσει για την κλιματική αλλαγή, την απώλεια της βιοποικιλότητας, τον κίνδυνο της εξαφάνισης ανθρώπινου είδους και την οικολογική κατάρρευση.

«Η σχέση μας με το περιβάλλον πρέπει να είναι προτεραιότητά μας. Αισθάνομαι ακόμα αρκετά αισιόδοξος. Πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε το είδος της αλλαγής που απαιτείται, για να βελτιώσουμε τον όμορφο πλανήτη μας και τη θέση μας μέσα σε αυτόν»

Thumbs up for Michael Stripe!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ