Γνωρίστε τους νικητές των Cyprus HR Awards!

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων στα Cyprus HR Awards 2019 ολοκληρώθηκε και η βραδιά, στην οποία οι εταιρείες θα βραβευτούν για την ανθρωποκεντρική κουλτούρα και τις καινοτόμες πρακτικές τους, πλησιάζει!

Article featured image
Article featured image

Η Τελετή Απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λευκωσίας αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη. Στην τελετή απονομής θα παρευρεθούν κορυφαία στελέχη εταιρειών, σημαντικοί εκπρόσωποι θεσμικών φορέων του κυπριακού επιχειρείν καθώς και δημοσιογράφοι ώστε να συγχαρούν από κοντά τους νικητές της βραδιάς.

Τα Cyprus HR Awards, διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από τον Εκδοτικό Οίκο ΔΙΑΣ και την Boussias Communications, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το CyHMRA.


Xορηγός είναι η ΧΜ, επιστημονικός συνεργάτης το Cyprus International Institute of Management, ενώ υποστηρικτές οι Coneq και Landas.

HR Awards-19_900x450.jpg


Χορηγός επικοινωνίας: Economy Today

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για online αίτηση συμμετοχής στην τελετή, επισκεφθείτε το https://www.hrawardscy.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ