Η Λεμεσός έχει αγώνα!

Με τον 22ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου», τους Αγώνες Μεικτών Πολεμικών Τεχνών και το Mediterranean Fudokan Shotokan Karate Cup συνεχίζονται και αυτή τη βδομάδα, υπό το σύνθημα «Ζήσε, αθλήσου στην πόλη σου», οι αθλητικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο των 20ων Λεμεσίων.

Article featured image
Article featured image

Μικροί και μεγάλοι αναμένεται να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, στις 9 το πρωί, στο Μόλο Λεμεσού, συμμετέχοντας στον 22ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου». Ο αγώνας περιλαμβάνει τις διαδρομές Askanis Group Road Race 10KM, Λεμέσια Fun Race 3KM για ατομικές αλλά και ομαδικές συμμετοχές και Kids Fun Run 1KM, για τους μικρούς μας φίλους από 5-12 ετών.

Παράλληλα, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, στην κυκλική αποβάθρα του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου, θα διεξαχθούν και οι Αγώνες Μεικτών Πολεμικών Τεχνών, οι οποίοι εντάσσονται, για πρώτη φορά, στο αθλητικό καλεντάρι των Λεμεσίων. Αθλητές από τις σχολές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μ.Μ.Α, θα συναντηθούν στο ειδικό «κλουβί», προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα, στους λάτρεις των πολεμικών τεχνών και όχι μόνο.


Διεθνής Αγώνας Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου 1.jpg


Την ίδια μέρα, από τις 16:00 – 21:00, θα διεξαχθεί και το Mediterranean Fudokan Shotokan Karate Cup, στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, αθλητές από διάφορα σωματεία της Κύπρου, αλλά και του εξωτερικού, θα διαγωνιστούν σε όλα τα αγωνίσματα του παραδοσιακού καράτε. Στόχος της διοργάνωσης, είναι να αναδειχθούν οι αρετές του αθλήματος, όπως η ευγενής άμιλλα, ο σεβασμός, η πειθαρχία, η αυτοπεποίθηση και το αγωνιστικό πνεύμα. Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Fudokan Καράτε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Λεμέσια, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού, γιορτάζουν φέτος 20 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό, μοναδικό θέαμα και έντονες συγκινήσεις. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook Λεμέσια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ