Η συγκινητική στιγμή σε μία από τις τελευταίες πτήσεις της Thomas Cook από Κύπρο για Βρετανία

Οι αεροσυνοδοί της χρεωκοπημένης εταιρείας, αποφάσισαν να δουλέψουν εθελοντικά και οι επιβάτες του αεροσκάφους αποφάσισαν να τους ανταμείψουν.

Article featured image
Article featured image

Τόσο ηθικά όσο και υλικά, καθώς με το που το πρώην αεροσκάφος της Thomas Cook προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του East Midlands της Μεγάλης Βρετανίας σε πτήση από την Πάφο, οι επιβάτες εκτός από την εκτίμηση, τη συμπαράσταση και την αγάπη που έδωσαν στους αεροσυνοδούς, τους δώρισαν και ένα σεβαστό ποσό το οποίο είχαν μαζέψει προηγουμένως, ως ελάχιστο ευχαριστώ που έκαναν όλο αυτό εθελοντικά.

Σύμφωνα με το BBC, σε μια από τις πτήσεις επαναπατρισμού από την Κύπρο προς το Ηνωμένο Βασίλειο, σε πρώην αεροσκάφος της Thomas Cook επέβαιναν υπάλληλοι της χρεοκοπημένης εταιρείας, οι οποίοι συμφώνησαν να δουλέψουν χωρίς να πληρωθούν για να επιστρέψουν οι επισκέπτες στο σπίτι τους.



«Προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν στην επιστροφή των επισκεπτών στο σπίτι τους. Δεν υπήρχε υπηρεσία για φαγητό, αλλά κατάφεραν να εξασφαλίσουν τσάι και καφέ, ώστε οι επιβάτες να έχουν κάτι ζεστό να πιούνε», ανέφερε στο Washington Examiner ένας επιβάτης. «Μετά από μια σύντομη συνομιλία με κάποιος άλλους επιβάτες, αποφασίσαμε να μαζέψουμε χρήματα γι’ αυτούς, αφού ήταν τόσο γενναιόδωροι», συμπλήρωσε ο επιβάτης.

Όπως αναφέρει το BBC η πράξη των επιβατών προκάλεσε δάκρυα και συγκίνηση στους πρώην υπαλλήλους της Thomas Cook.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ