Τελικά με τι μοιάζει το χθεσινό (γιγάντιο) χαλάζι;

Με μανταρίνι, με καρύδι ή με μανιτάρι;

Article featured image
Article featured image

Μια ξαφνική μπόρα που έπληξε κυρίως περιοχές της Λευκωσίας και της Λεμεσού χθες, Κυριακή, και μία έντονη χαλαζόπτωση, ήταν αρκετή για να βγάλει από την καλοκαιρινή ραστώνη τους απανταχού καιρόφιλους, οι οποίοι αναρτούσαν αρειμανίως, από όλη την Κύπρο, βίντεο και φωτογραφίες από πλημμυρισμένες περιοχές αλλά και από το ομολογουμένως υπερμέγεθες χαλάζι που έριξε και προκάλεσε ένα μικρό πανικό.

Το group «Καιρόφιλοι Κύπρου» που κατά την περσινή χειμερινή περίοδο ήταν το talk-of-the-country, σε μία μόλις μέρα γέμισε με πληθώρα multimedia υλικού από όλα όσα προκάλεσε η ξαφνική κυριακάτικη μπόρα, με τους χρήστες να ενθουσιάζονται, να ευλογούν, να τρομάζουν και να αναρωτιούνται «τελικά με τι έμοιαζε το μέγεθος που είχε το χαλάζι. Με καρύδι, με μανταρίνι ή με μανιτάρι;».

Με την απορία να εξακολουθεί ακόμη άλυτη, παρόλο που εμείς στη CITY το χαρακτηρίσαμε ως χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού, μαζέψαμε αρκετό υλικό από τους «Καιρόφιλους Κύπρου» και σας το παραθέτουμε για να σχηματίσετε ιδίαν γνώμη. Άντε και καλό μας χειμώνα!







άντρη παυλίδου, Λεμεσός.jpg
Άντρη Παυλίδου, Λεμεσός







Κωνσταντίνος Ταουχής Κλήρου.jpg
Κωνσταντίνος Ταούχης, Κλήρου






Μάριος Πσρασκευά Φρέναρος.jpg
Μάριος Πσρασκευά, Φρέναρος




Νατάσα Πεταση Φρέναρος.jpg
Νατάσα Πετάση, Φρέναρος

Νατάσα Πεταση Φρέναρος1.jpg

Νατάσα Πεταση Φρέναρος2.jpg





Κωνσταντίνος Κύριάκου Φρέναρος.jpg
Κωνσταντίνος Κυριάκου - Ζημιές από το χαλάζι, Φρέναρος

Κωνσταντίνος Κύριάκου Φρέναρος1.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ