Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε –με το γάντι- την έχθρα με τον αδελφό του

Οι μέχρι πρότινος φήμες επιβεβαιώθηκαν από τα πλέον επίσημα χείλη.

Article featured image
Article featured image

«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» λένε, και στην περίπτωση του Ουίλιαμ και του Χάρη η ρήση βρίσκει πλήρη εφαρμογή αφού οι μέχρι πρότινος φήμες για τη μεταξύ τους κόντρα επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο τον Χάρι.

Ο Δούκας του Σάσεξ έδωσε συνέντευξη στον Τομ Μπράντλεϊ για το νέο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan: An African Journey» του ITV, που γυρίστηκε στην Αφρική κατά την πρόσφατη περιοδεία του με την Μέγκαν Μαρκλ. «Υπάρχουν πολλές ειδήσεις στον Τύπο για ρήξεις με το αδερφό σου. Πόσες από αυτές είναι αλήθεια;», ρώτησε ο Τομ Μπράντλεϊ. «Μέρος αυτού του ρόλου, αυτής της δουλειά και αυτής της οικογένειας είναι να βρίσκεσαι υπό πίεση, στο πλαίσιο της οποίας αναπόφευκτα συμβαίνουν διάφορα. Αλλά είμαστε αδέρφια. Πάντα θα είμαστε αδέρφια», απάντησε ο 35χρονος πρίγκιπας.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι τόνισε πως με τον αδερφό του είναι σε διαφορετικές φάσεις. «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε διαφορετικούς δρόμους. Πάντα θα είμαι εδώ για εκείνον και από όσο γνωρίζω, το ίδιο ισχύει και για αυτόν. Δεν βλεπόμαστε τόσο συχνά όσο παλιότερα επειδή είμαστε πολύ απασχολημένοι αλλά τον αγαπώ βαθιά», εξήγησε ο ίδιος. Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούν στα μίντια, ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε πως οι περισσότερες είναι αναληθείς. «Στην πλειοψηφία τους δημιουργούνται από το πουθενά. Σαν αδέρφια έχουμε καλές και κακές μέρες», σημείωσε.

Από καιρό διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κακές σχέσεις ανάμεσα στα δυο αδέρφια, αν και οι περισσότερες φήμες αφορούν τις συζύγους τους, Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον. Η φερόμενη κόντρα μεταξύ τους λέγεται μάλιστα πως ήταν ένας από τους λόγους που ο Χάρι με την Μέγκαν μετακόμισαν από το Παλάτι του Κένσιγκτον τον περασμένο Μάιο. Σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση τον Φεβρουάριο του 2018, οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ διευκρίνισαν εμμέσως πως αν υπάρχουν διαφωνίες, αυτές είναι αποκλειστικά μεταξύ τους και όχι ανάμεσα στις συζύγους τους.




Η υποτιθέμενη απάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ο δούκας του Κέιμπριτζ, πρίγκιπας Ουίλιαμ, ανησυχεί για τον αδελφό του Χάρι, μετά τη συνέντευξη που ο δεύτερος έδωσε στο ITV και όσα είπε σχετικά με την ψυχική υγεία του. H πληροφορία αποδίδεται από το BBC σε πηγή του παλατιού.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ελπίζει (μέσω της πηγής του) πως ο δούκας και η Μέγκαν Μαρκλ, «είναι εντάξει» μετά τις δηλώσεις του ζεύγους πως πιέζεται ζώντας κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το παλάτι δεν έχει κάνει κανένα επίσημο σχόλιο για το ντοκιμαντέρ του ITV, το οποία προβλήθηκε την Κυριακή, πλην των έμμεσων αυτών δηλώσεων στο BBC. Το ντοκιμαντέρ ακολούθησε τον Δούκα και τη Δούκισσα στην περιοδεία τους στη νότια Αφρική νωρίτερα αυτό το μήνα. Σε συνεντεύξεις τους, η Μέγκαν και ο Χάρι δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την έντονη κριτική του βρετανικού Τύπου.

Η πηγή του παλατιού διέψευσε ότι ο Πρίγκηπας Ουίλιαμ ήταν εξαγριωμένος με τον αδελφό του μετά το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε την Κυριακή. Τα σχόλια περί οργής του μεγάλου αδελφού, έρχονται μετά την παραδοχή του Πρίγκιπα Χάρι πως έχουν «καλές μέρες» και «κακές μέρες».

Με πληροφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ