Η οικογένεια της Έλενας έχει κάτι να μας πει

Η Έλενα Νικολάου πέθανε στις 18 Οκτωβρίου, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τη λευχαιμία.

Article featured image
Article featured image

Η ιστορία της Έλενας ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο, όταν διαγνώσθηκε με οξεία λευχαιμία. Από τότε και για όλο το επόμενο διάστημα, η Έλενα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λεμεσού, με την ελπίδα να βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών. Κάτι που δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν, παρά τις συντονισμένες προσπάθειες που έγιναν.

Λίγο καιρό πριν, η ελπίδα ξαναζωντάνεψε αφού βρέθηκε συμβατός δότης στη Γερμανία, με την Έλενα να αναχωρεί στο εκεί νοσοκομείο για να ακολουθήσει τη διαδικασία μεταμόσχευσης. Ωστόσο, λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν στη μεταμόσχευση, η Έλενα δεν τα κατάφερε αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν στη Γερμανία.

Σήμερα, λίγες μέρες μετά την είδηση του θανάτου της, η οικογένεια τής Έλενας επικοινώνησε με τη CITY, θέλοντας αρχικά να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους όλο το προηγούμενο διάστημα κάνοντας ό,τι μπορούν για την Έλενα και γι’ αυτούς.

Παράλληλα, η οικογένεια της Έλενας παρακαλεί όποιον θα βρεθεί στην κηδεία της που θα γίνει την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου στις 15:00, στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στην περιοχή Μονοβόλικου στη Λεμεσό, να φορέσουν λευκά ρούχα. Εκτός αυτού, ενημερώνουν πως αντί στεφάνων όσοι μπορούν να κάνουν εισφορές για την οικογένεια είτε στην εκκλησία είτε στον αριθμό λογαριασμού, όπως αναγράφεται πιο κάτω:

logariasmos.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ