Τι γύρευες παππού με τέτοια μπλούζα μέσα στην εκκλησία;

Η φωτογραφία σπό το εσωτερικό κυπριακού ναού που έγινε viral

Article featured image
Article featured image


Συνήθως, όσον αφορά το ενδυματολογικό κομμάτι, όλοι γνωρίζουμε πως οι εκκλησίες διατηρούν ένα αυστηρό προφίλ, ζητώντας –κυρίως- από τις γυναίκες να μην προσέρχονται εντός του ναού υπερβολικά βαμμένες, και με ενδυμασία που μπορεί να προκαλέσει όπως παντελόνια ή μίνι φούστες. Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και για τους άνδρες, μόνο που εκεί οι οδηγίες περιορίζονται στα κοντά παντελόνια, τις αμάνικες μπλούζες ή στις σαγιονάρες.

Καμία εκκλησία, όμως, μέχρι σήμερα δεν έδωσε εντολή στους πιστούς να μην εισέρχονται εντός του ναού με μπλούζες που να φέρουν ατάκες, λεζάντες ή λογότυπα. Εκτός αν μας έχει διαφύγει κάτι;

Έχοντας κατά νου αυτό, ο κύριος της εικόνας αποφάσισε να εκκλησιαστεί με μία μπλούζα η οποία στο πίσω μέρος έγραφε «Sex Trainer 69». Η φωτογραφία, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral και πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως ο κύριος πήγε στην εκκλησία κατευθείαν από τη δουλειά, ή ότι την μπλούζα του την έδωσε κάποιο από τα εγγόνια του και κανείς δεν του εξήγησε τι γράφει από πίσω.


73472706_1253714438141356_7190187720688271360_n.jpg


Όποια και να είναι η αλήθεια, εμείς στηρίζουμε την αναρχία στην μπλούζα του κυρίου! Άλλωστε η πείρα των χρόνων, δεν ανταλλάζεται με τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ