Νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τις πωλήσεις εισιτηρίων για τη συναυλία της Celine Dion

Τι πρέπει να γνωρίζετε.

Article featured image
Article featured image


Σπάει τα ταμεία σε πωλήσεις το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός που έχει προγραμματιστεί μέχρι σήμερα στην Κύπρο και θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2020. Η Celine Dion επισκέπτεται για πρώτη φορά την Κύπρο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της «Courage World Tour».

Τη συναυλία, την οποία παρουσιάζει η MELCO και η CITY OF DREAMS, πέραν από τις χιλιάδες κάτοικους Κύπρου που έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριό τους, έχει προσελκύσει μέχρι στιγμής και σημαντικό αριθμό ενδιαφερομένων από άλλες χώρες όπως την Ελλάδα, την Αίγυπτο, το Λίβανο και το Ισραήλ.

Στην πολυαναμενόμενη συναυλία της pop τραγουδίστριας Celine Dion στην Κύπρο, η οποία είναι Powered by SUPER FM, έχουν ήδη προ-πωληθεί χιλιάδες «μαγικά χαρτάκια», μέσα σε μόνο μερικές μέρες από την επίσημη ημερομηνία διάθεσής τους. Παράλληλα, μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία ήδη προετοιμάζουν τα ταξιδιωτικά τους πακέτα που θα συνδυάσουν για τους ενδιαφερόμενους διακοπές και συναυλία.

Η εξάντληση και των τελευταίων εισιτηρίων της μοναδικής αυτής συναυλίας εκτιμάται πως θα συμβεί πολύ σύντομα, αφού το ενδιαφέρον και οι επισκέψεις στην ιστοσελίδα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Οι τιμές των τελευταίων διαθέσιμων εισιτηρίων ξεκινούν από €79.


Celine Dion_1.jpg


ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: SCAFFOLDING SOLUTIONS
ΧΟΡΗΓΟΙ: AUDI - CABLENET
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΙΓΜΑ – ΟΚ – ADBOARD MEDIA
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: ΚΕΜΑΝΕΣ PRINT SHOP
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 70 00 70 66
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: MOONLIGHT SHOW PRODUCTIONS LTD

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ