Ο αγαπημένος παίκτης του Master Chef για Σεμινάριο Μαγειρικής στην Κύπρο

Τα δυο σεμινάρια Ελληνικής μοντέρνας κουζίνας θα πραγματοποιηθούν στις 11 Νοεμβρίου.

Article featured image
Article featured image

Ο Χρήστος Μπάρκας, παίκτης του Masterchef Greece 2019, ενώνει τις δυνάμεις του με το American College για μια σειρά απολαυστικών σεμιναρίων μαγειρικής αποκλειστικά για τους φοιτητές Μαγειρικών Τεχνών του Κολεγίου.

Ο Γιαννιτσιώτης μάγειρας με πλούσια εμπειρία σε επαγγελματικές κουζίνες κάνει πλέον τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, αλλά το πάθος του για μαγειρική παραμένει αναλλοίωτο. Έτσι, στις 11 Νοεμβρίου θα οργανώσει δυο σεμινάρια Ελληνικής μοντέρνας κουζίνας, όπου θα περιγράψει τις τεχνικές την φιλοσοφία πίσω από δύο πιάτα, τα οποια θα ετοιμάσει παρέα με φοιτητές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γνωστός παίκτης του Masterchef Greece επισκέπτεται την Κύπρο. Πέρσι, ο νικητής του διαγωνισμού Τιμολέων Διαμαντής επισκέφτηκε για τέσσερα σεμινάρια το ίδιο κολέγιο. Αξίζει να σημειωθεί πως το σεμινάριο είναι δωρεάν χωρίς καμμιά απολύτως επιβάρυνση για τους φοιτητές.

Ο καθηγητής Μαγειρικής του American College, Χάρης Προδρόμου πιστεύει πως «τέτοιου είδους σεμινάρια δεν έχουν μόνο εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Πολλοί φοιτητές μας ταυτίζονται με γνωστούς μάγειρες και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για αυτούς, ώστε να εντρυφήσουν ακόμη περισσότερο στα μυστικά της μαγειρικής.»

Η επόμενη σειρά σεμιναρίων του Χρήστου Μπάρκα θα ξεκινήσει μέσα στον Φεβρουάριο του 2020 και θα είναι η συνέχεια των πρώτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ