Πρώτες εικόνες από το νέο έργο ανάπλασης του ποταμού «Καμάρα» στην Τόχνη

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην επαρχία Λάρνακας.

Article featured image
Article featured image


Τοποθετείται το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στις 10:30 π.μ ο θεμέλιος λίθος για τον εξωραϊσμό της κοίτης του ποταμού «Καμάρα» στην Τόχνη.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που πραγματοποιούνται στην επαρχία Λάρνακας, με κόστος περίπου €2 εκ. Η κατάθεση του θεμέλιου λίθου θα γίνει από τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καδή εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας.



Tochni new plan (1).jpg

Το έργο θα περιλαμβάνει αμφιθέατρο, χώρο εκδηλώσεων, παιδότοπο, μεγάλης έκτασης πεζόδρομο, χώρους πρασίνου, φύτευση πέραν των 200 δέντρων, ένα γεφύρι για αυτοκίνητα και τρία γεφύρια για πεζούς και πλακόστρωση όλης της κοίτης του ποταμού, ενώ στο κέντρο της κοίτης θα υπάρχει τρεχάμενο νερό όλο τον χρόνο. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν περί το τέλος του 2021.


Tochni new plan (3).jpg


Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Τόχνης κ. Παντελής Χαραλάμπους, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα έργο που θα βελτιώσει σημαντικά την εικόνα της Τόχνης και θα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην περαιτέρω εξέλιξή της ως αγροτουριστικός προορισμός. Ο κ. Χαραλάμπους πρόσθεσε ότι «η Τόχνη έχει απαράμιλλη ομορφιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ