Αρχηγός κυκλώματος ναρκωτικών συνεχάρη την Ελληνική Αστυνομία που τον συνέλαβε

Η καλή δουλειά πρέπει να αναγνωρίζεται. Νόμος!

Article featured image
Article featured image

Στην εξάρθρωση μεγάλου καρτέλ ναρκωτικών προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, στις 30 Οκτωβρίου, έπειτα από μέρες παρακολουθήσεων και ερευνών.

Συγκεκριμένα στην εν λόγω επιχείρηση, η Αστυνομία εντόπισε πάνω από (104) κιλά κοκαΐνης και περισσότερα από (828.000) ευρώ, αποδομώντας ένα οργανωμένο κυκλώμα εμπορίας ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της καλά οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης συνέλαβαν (3) αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό μέλος της οργάνωσης.

Τις επιχείρησης προηγήθηκαν εκτεταμένες εξακριβώσεις και διασταυρώσεις δεδομένων και πληροφοριακών στοιχείων, δημιουργία «προφίλ» των εμπλεκομένων (profiling) και αστυνομικές ενέργειες επιτήρησης που μας οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προσδοκώμενα έσοδα της εγκληματικής οργάνωσης, με την διάθεση της κοκαΐνης στην εγχώρια παράνομη αγορά, υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα (5.000.000) ευρώ.


e142cfe17c60b3efcf49d29ce1171851.jpg


Μια επιτυχία που δεν αναγνωρίστηκε μόνο από την κοινωνία, αλλά και από τον ίδιο τον αρχηγό της οργάνωσης, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της huffingtonpost.gr, ο αρχηγός του κυκλώματος, στην θέα των αστυνομικών δεν αγχώθηκε, ούτε επιχείρησε να αντιδράσει.

Το μόνο που έκανε όταν οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, ήταν να τους δώσει συγχαρητήρια.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι ένιωθε τόσο ισχυρός -και έπαιρνε τόσο αυστηρά μέτρα αντιπαρακολούθησης- που θεωρούσε ότι ποτέ δεν θα συλληφθεί από την Αστυνομία. Έτσι, παραδέχτηκε την αξία των αστυνομικών και μάλιστα τους έδωσε συγχαρητήρια για την σύλληψη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ