Τι πιστεύεις πως δείχνει αυτή η φωτογραφία;

Κάποιοι τύποι με κουβέρτες ξαπλωμένοι στο δρόμο, Δευτέρα βράδυ, στο κέντρο της Λεμεσού.

Article featured image
Article featured image

Δεν είναι καθιστική εκδήλωση διαμαρτυρίας, ούτε κάποιο θεατρικό δρώμενο από πειραματική ομάδα. Είναι Λεμεσιανοί καρναβαλιστές οι οποίοι από νωρίς χθες, βράδυ Δευτέρας, έπιασαν πόστο έξω από τα γραφεία του Δήμου Λεμεσού, για να εγγραφούν στη λίστα με τον κατάλογο των συμμετοχών για το Καρναβάλι 2020.

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα, η φωτογραφία αναρτήθηκε χθες, στα social media, και όπως μαθαίνουμε από άτομο το οποίο βρέθηκε στο σημείο, γύρω στις 22:00, όπου και λήφθηκε η φωτογραφία, περίμεναν γύρω στα 15 άτομα, ενώ μέχρι τις 5 τα ξημερώματα, είχαν φτάσει στο σημείο γύρω στα 30 άτομα για να πάρουν σειρά προτεραιότητας.

Λίγες μέρες πριν, ο Δήμος Λεμεσού είχε ανακοινώσει πως στις 12 Νοεμβρίου από τις 08:00 το πρωί, θα ξεκινήσει να δέχεται δηλώσεις συμμετοχής για το καρναβάλι του 2020.

Πολλοί, λοιπόν, προνόησαν να πιάσουν πόστο από νωρίς το βράδυ της προηγούμενης ημέρας για να γραφτούν πρώτοι, με το που ανοίξουν οι δηλώσεις συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν έως τις 29 Νοεμβρίου 2019.

Στα παραπολητικά, όπως μαθαίνουμε, κάποιοι από τα άτομα που βρίσκονταν εκεί εισηγήθηκαν να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής της κλήρωσης γιατί κάποιοι βρίσκουν παραθυράκια και υπερπηδούν άλλες συμμετοχές που προηγήθηκαν.

Να σημειωθεί πως φέτος την πρώτη μέρα δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και τήρησαν όλους τους κανονισμούς, ενώ όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και παράβηκαν τους κανονισμούς, καθώς και οι νέοι συμμετέχοντες, θα δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή από την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου του 2019.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ