Ανακοινώθηκε μόλις η φετινή παρουσιάστρια των Cyprus Eating Awards 2019

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα πιο... νόστιμα βραβεία της χώρας μας, τα Cyprus Eating Awards, συμπληρώνουν φέτος 15 χρόνια.

Article featured image
Article featured image

Η φετινή χρονιά θα έχει γεύσεις αστέρων, μιας και το μενού για τη βραδιά των βραβεύσεων θα έχει την υπογραφή του πολυβραβευμένου Καταλανού chef Paco Pérez, ο οποίος κατέχει πέντε αστέρια Michelin. Δύο από αυτά τα έχει το εστιατόριο Miramar που βρίσκεται στη Llançà της Ισπανίας και άλλα δύο αστέρια το εστιατόριο Enoteca στο πολυτελές Hotel Arts Barcelona. Το πέμπτο αστέρι Michelin ήρθε και προσγειώθηκε στο ξενοδοχείο Das Stue στο Βερολίνο.

Τα 15α βραβεία, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, θα φιλοξενηθούν με κάθε λαμπρότητα στο πολυτελές θέρετρο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό. Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso.


Η φετινή παρουσιάστρια των βραβείων

Η ξεχωριστή αυτή βραδιά της απονομής των κορυφαίων γαστρονομικών βραβείων του νησιού μας, των Cyprus Eating Awards 2019, θα γίνει ακόμη ομορφότερη αφού για πρώτη φορά στη σκηνή για να αναλάβει την παρουσίαση θα βρεθεί η Ελένη Τσολάκη.

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή που θα συμμετέχω σ’ αυτόν τον θεσμό, που τον παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια. Η ανυπομονησία μου είναι μεγάλη να έρθω στον πανέμορφο τόπο σας και να ζήσω από κοντά αυτήν τη μοναδική εμπειρία, να γνωρίσω την κυπριακή κουζίνα και να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου σε αυτήν», αναφέρει στο Check In Cyprus η ίδια.

eas.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ