Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε κάτι πολύ σημαντικό

Και κέρδισε ακόμη περισσότερο το σεβασμό μας.

Article featured image
Article featured image


Συνήθως είμαστε της λογικής πως όταν βοηθάς κάποιον ή κάποιους που έχουν ανάγκη, όταν προσφέρεις γενικά δηλαδή, δεν είναι ανάγκη να το διατυμπανίζεις, καθώς μετά χάνει την αξία και την ουσία του.

Υπάρχουν, όμως, κάποιες περιπτώσεις που το να αποκαλύπτεις κάτι που κάνεις, ίσως γίνει παράδειγμα, όχι τόσο μίμησης όσο αλλαγής τρόπου σκέψης.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, μία χαμηλών τόνων ηθοποιός, που μετρά πολλά χιλιόμετρα στο θέατρο και την τηλεόραση, συνήθως απασχολεί τα media για τη δουλειά της, καθώς οι επιτυχίες της προέκυψαν έπειτα από σκληρή δουλειά και πολλές σπουδές.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της, στη «Νέα Σελίδα», η κυρία Διδασκάλου, αποκάλυψε πως εδώ και πέντε χρόνια, φιλοξενεί στο σπίτι της έναν άστεγο άνθρωπο. «Μα τον ήξερα τον άνθρωπο. Τον έβλεπα πηγαίνοντας στου Φιλοπάππου και ήξερα ότι είναι πολύ εργατικός, νοικοκυρεμένος, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν ζήτησε κάτι, αλλά μόνο προσέφερε στους περαστικούς. Νομίζω ότι οφείλουμε να απλώνουμε το χέρι στους συνανθρώπους μας, ειδικά στους πιο ανήμπορους. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε με τις πράξεις μας και στους νεότερους ότι δεν υπάρχει μόνο μαυρίλα, αλλά και αγάπη και αλληλεγγύη. Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε την καθημερινότητα καλύτερη».

Έχοντας τρία εγγόνια, η γυναίκα αυτή μας γεμίζει ελπίδα, ότι τα παιδιά που έρχονται από το μέλλον, μεγαλώνουν δίπλα σε ανθρώπους που: «Ο λόγος που το δημοσιοποίησα ήταν γιατί, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είναι της μόδας τέτοιου είδους πράγματα και όχι οι διακοπές στη Μύκονο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ