«Η κουκουβάγια που ψάχνει τα Χριστούγεννα»

Ένα διαδραστικό εργαστήρι τέχνης και θεάτρου.

Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Κουκουβάγιας» οι Little Worry People παρουσιάζουν το εικαστικό / θεατρικό διαδραστικό εργαστήρι τέχνης και θεατρικού παιγνιδιού με θέμα «Η κουκουβάγια που ψάχνει τα Χριστούγεννα».

Τι περιλαμβάνει

Το εργαστήρι περιλαμβάνει καλλιτεχνικές κατασκευές με θέμα τις κουκουβάγιες. Επίσης περιλαμβάνει Θεατρικό παιγνίδι βασισμένο στη διαχείριση συναισθημάτων και στην καλλιέργεια της ενσυναίσθησης.

Το εργαστήρι πραγματεύεται την ιστορία της κουκουβάγιας που ψάχνει τα Χριστούγεννα. Και είναι εμπνευσμένο από τις υπέροχες ιστορίες της κουκουβάγιας που μαθαίνει να μη ζηλεύει, να μην φοβάται το σκοτάδι και να έχει ευγνωμοσύνη. Η κουκουβάγια μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, της αγάπης και της προσφοράς.

Ο στόχος του εργαστηρίου

Με τις τέχνες τα παιδιά μαθαίνουν να διαχειρίζονται και να εξωτερικεύουν τα συναισθήματα τους, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η ενασχόληση με τις τέχνες από μικρή ηλικία βοηθάει την δημιουργικότητα και την φαντασία των παιδιών. Γι’ αυτό και εμείς ετοιμάσαμε ένα μαγικό δημιουργικό ταξίδι με τέχνη και θεατρικό παιγνίδι, με το αγαπημένο θέμα των παιδιών τα Χριστούγεννα!

Στόχος μας να περάσουν τα παιδιά μαζί μας μια αξέχαστη ώρα δημιουργώντας και μαθαίνοντας. Το εικαστικό κομμάτι έχει σαν στόχο καλλιέργεια των δεξιοτήτων των παιδιών, η ζωγραφική, η τέχνη δημιουργεί ψυχική ευφορία και κάνει τα παιδιά χαρούμενα.

Το θεατρικό κομμάτι έχει στόχο να βοηθήσει τα παιδιά μέσα από ένα συνδυασμό ιστοριών από τις παραστάσεις μας να αποκτήσουν κοινωνικές δεξιότητες. Τα παιδιά ακολουθώντας τις οδηγίες μας θα φτιάξουν μια δραματοποιημένη ιστορία με πρωταγωνιστή την κουκουβάγια που ψάχνει τί άλλο; Τα Χριστούγεννα!

Για παιδιά 4-12 χρόνων

Ημερ.: Κυριακή 2019 | 24/11

Ώρα: 11.00πμ | Χώρος: The little worry people art and drama studio, Ορφέως 2, 2413 Έγκωμη-Λ/σία

Διάρκεια : 1 ώρα | Τιμή εισιτηρίου: €10 | Τηλέφωνο κρατήσεων: 99358663, 99621669, 22590197 | Περιορισμένος αριθμός θέσεων, απαραίτητη προ-κράτηση-πώληση εισιτηρίων

Προσέλευση:15 λεπτά πριν την έναρξη

Πληροφορίες: www.thelittleworrypeople.com

η κουκουβάγια που ψάχνει τα Χριστούγεννα_cyprus_events.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ