Το UEFA Champions League και UEFA Euro 2020 έχουν γεύση Heineken

Γκόλ!

Article featured image
Article featured image

Η Heineken, μετά από μια πολύχρονη και εποικοδομητική συνεργασία με το UEFA Champions League που διαρκεί εδώ και ¼ του αιώνα, ανανέωσε τη συνεργασία μέχρι το 2024 και προχώρησε στην υπογραφή χορηγικής συμφωνίας και για το UEFA Euro 2020.

Οι συμφωνίες αυτές, καθιστούν την Heineken χορηγό διακεκριμένων και κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, που προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις. Με τον τρόπο αυτό, η Heineken πρωταγωνιστεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και σε διεθνή τουρνουά, προσφέροντας ακόμη πιο συναρπαστικές εμπειρίες για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους ολόκληρου του κόσμου.UCL & EURO x Heineken 1.jpgΤο UEFA Euro 2020 θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι μεταξύ 12 Ιουνίου και 12 Ιουλίου, προσφέροντας ανεπανάληπτες βραδιές με θέαμα, φάσεις και γκολ! Βασικό πρόσωπο της εκστρατείας θα είναι ο παγκόσμιος πρεσβευτής Thierry Henry, ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε τόσο το UEFA Champions League όσο και το UEFA Euro. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η χρονιά αυτή είναι ακόμη πιο σημαντική, αφού σηματοδοτεί την 60ή επέτειο του τουρνουά. Στο πλαίσιο των εορτασμών λοιπόν, το τουρνουά θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά σε 12 χώρες: Άμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη.

Όσον αφορά το UEFA Champions League, οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν το 2020 στην Κωνσταντινούπολη, το 2021 στην Αγία Πετρούπολη, το 2022 στο Μόναχο και το 2023 στο Λονδίνο.

H συνεργασία συμπεριλαμβάνει επίσης και τα UEFA Super Cup από το 2021 μέχρι το 2024.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ