Πήρες χαμπάρι την παγκύπρια κινητοποίηση που γίνεται για τον 19χρονο Νικόλα;

Εδώ και μερικές μέρες, συγγενείς, φίλοι και άγνωστοι προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για την πολυδάπανη επέμβαση του 19χρονου Νικόλα, που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Article featured image
Article featured image

«Γειά σας. Ένας νεαρός 19 ετών, ο Νικόλας, έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο. Θεραπεία μπορεί να γίνει μόνο σε εξειδικευμένα κέντρα της Αμερικής, με το κόστος να ξεπερνά τις €750.000. Είναι επείγον να μαζευτούν τα χρήματα όσο πιο σύντομα γίνεται, για να φύγει μέσα στον επόμενο μήνα και γι’ αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει έρανος. Σας παρακαλώ μην το αφήσετε έτσι», έγραφε ο Ραφαήλ στο email που μας έστειλε, με τον έρανο να ήταν ήδη ενεργός για να μαζευτούν τα χρήματα για τον Νικόλα.

Η διάγνωση για όγκο στον εγκέφαλο του 19χρονου, έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο με την οικογένεια, έκτοτε, να αναζητεί λύσεις αφού η θεραπεία που μπορεί να σώσει το παιδί κοστίζει 750 χιλιάδες ευρώ και μπορεί να γίνει μόνο στην Αμερική.

Το κράτος, το οποίο απευθύνθηκε αρχικά η οικογένεια, μπορεί να προσφέρει μόλις 25 χιλιάδες ευρώ, ως εκ τούτου εξασφαλίστηκε άδεια εράνου από το αρμόδιο Υπουργείο με την ελπίδα να μαζευτούν τα χρήματα.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όσους μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν να το πράξουν ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα που χρειάζονται, καθώς πρέπει να μεταβούν άμεσα στην Αμερική για να τύχει ο Νικόλας της εν λόγω εξειδικευμένης θεραπείας, η οποία είναι απαραίτητη για τη ζωή του.

Ο Νικόλας πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για τη θεραπεία αρχές Ιανουαρίου, καθότι ραντεβού του είναι προγραμματισμένο στις 20 του ίδιου μήνα.

Στοιχεία Λογαριασμού:

Astro Bank

CY 27008001010000000001959540

BIC: PIRBCY2N

IMG_20191119_194908.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ