«Αν δεν υπήρχε κάποια σαν εσένα, δεν θα έβρισκα ποτέ το θάρρος να της κάνω πρόταση γάμου»

Ένα ζευγάρι λεσβιών προσκαλεί την Έλεν Ντε Τζένερις στο γάμο τους, αφού οι οικογένειές τους δεν θα πάνε.

Article featured image
Article featured image


«Γεια σου Κρίσι Τέιγκεν και Έλεν Ντε Τζένερις! Οι γονείς μου δεν σκοπεύουν να έρθουν στο γάμο μου επειδή δεν τους αρέσει που είμαι γκέι!», έγραψε η Κέιτ Όστιν στις 5 Νοεμβρίου σε μήνυμά της στο Twitter, που έκτοτε έχει γίνει viral μετρώντας 178.000 likes και 25.000 retweets. «Θέλω κάποιον να με συνοδεύσει στην εκκλησία και κάποιον άλλο για τον χορό «πατέρα/κόρης». Σας παρακαλώ ελάτε, η αρραβωνιαστικιά μου κι εγώ θα κλάψουμε», πρόσθεσε.

Το ποστ συνοδευόταν από μια φωτογραφία της Κέιτ να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό της, Σάρα Σουλσέντι, μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Την Δευτέρα, η Έλεν Ντε Τζένερις απάντησε στο μήνυμά τους, γράφοντας: «Τα λέμε αύριο». Στη διάρκεια του «Show Me Your Tweets» στην εκπομπή της Τρίτης, η παρουσιάστρια κάλεσε το ζευγάρι, που καθόταν στο κοινό, να ανέβει στη σκηνή. Η Έλεν Ντε Τζένερις ρώτησε τις δυο γυναίκες για τον αρραβώνα τους, με την Κέιτ εκείνη τη στιγμή να ξεσπά σε δάκρυα ευχαριστώντας την ταυτόχρονα για την έμπνευση και που της έδωσε θάρρος να κάνει πρόταση γάμου στην Σάρα.«Αν δεν υπήρχε κάποια σαν εσένα, ποτέ δεν θα είχα το κουράγιο να βγω εκεί έξω δημοσίως και να κάνω πρόταση γάμου στην αρραβωνιαστικιά μου. Τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν το αποδέχονται αυτό και άνοιξες τον δρόμο για τις queer γυναίκες παντού», είπε η Κέιτ απευθυνόμενη στην Έλεν Ντε Τζένερις.

Από την πλευρά της η Σάρα είπε πως έχει κάνει coming out εδώ και πέντε χρόνια, και παρόλο που η μητέρα της «ήταν απαίσια» με το ότι η κόρη της είναι γκέι, αυτό της επέτρεψε να είναι «ο αυθεντικός εαυτός της».

«Όλοι αξίζουν αγάπη. Αυτό έχει σημασία στη ζωή. Λυπάμαι που η οικογένειά σας δεν το αποδέχεται», απάντησε η παρουσιάστρια.Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ