O John Bon Jovi είναι πολύ ωραίος τύπος τελικά

Η κίνησή του που εξέπληξε πολλούς και ενθουσίασε τους πάντες.

Article featured image
Article featured image

Κάπου πρόσφατα, είχαμε διαβάσει πως αν όλοι αυτοί οι influencers δεν ασχολούνταν ολημερίς με καλλυντικά, ρούχα και βιντεοπαιχνίδια, αλλά που και που μιλούσαν για την φτώχεια, την αστυνομική βία, τις διακρίσεις, τη λογοκρισία ή την κλιματική αλλαγή, ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος.

Ωστόσο, και παρά την ανουσιότητα που επικρατεί εκεί έξω, ενίοτε υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα ανθρώπων, πραγματικά πλούσιων, πραγματικά διάσημων, με πραγματικό ταλέντο, που βλέπουν λίγο πιο πέρα από τη μύτη τους και προσπαθούν να δώσουν έστω και λίγα πίσω, απ’ αυτά που έχουν, σε άτομα με πραγματική ανάγκη.


charity-restaurants-jon-bon-jovi-soul-kitchen-1-5dd559826e9e3-700.jpg


Ο δημοφιλής τραγουδιστής John Bon Jovi, έχει ανοίξει δύο εστιατόρια (JBJ Soul Kitchen) όπου άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, τρώνε δίχως να πληρώσουν. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Jon Bon Jovi Soul Foundation, που ίδρυσε ο ίδιος και προσπαθεί με δράσεις να ανακουφίσει, όσους βρίσκονται στο κατώτατο όριο της φτώχειας και τους άστεγους, τα εστιατόρια του έχουν προσφέρει πάνω από 105 χιλιάδες γεύματα.


charity-restaurants-jon-bon-jovi-soul-kitchen-5-5dd5598a3f148-700.jpg

charity-restaurants-jon-bon-jovi-soul-kitchen-5dd65b089d03b-700.jpg


Όποιος άλλος επιθυμεί μπορεί να φάει, προσφέροντας 20 δολάρια για τους σκοπούς της οργάνωσης ως δωρεά. Παράλληλα, μπορούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στο εστιατόριο όσοι το επιθυμούν.

charity-restaurants-jon-bon-jovi-soul-kitchen-8-5dd5599059edf-700.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ