Απόψε η λαμπερή απονομή των βραβείων του μεγαλύτερου γαστρονομικού θεσμού της Κύπρου

Μια πολύ μικρή γεύση, από όλα όσα θα συμβούν απόψε.

Article featured image
Article featured image

Απονέμονται απόψε τα Cyprus Eating Awards 2019 που παρουσιάζει η Nespresso!

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Cyprus Eating Awards, που διοργανώνει το Check In Cyprus, γιορτάζουν φέτος 15 χρόνια και για ακόμη μία χρονιά, επιβραβεύουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso.

Ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και την επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών. Η γνώση, άλλωστε, και η εμπειρία 15 χρόνων καθιστούν τα Cyprus Eating Awards τον μοναδικό θεσμό στην Κύπρο, που μπορεί περήφανα να πει ότι γνωρίζει την εστίαση στο νησί. Ακολουθώντας διεθνή πρότυπα η διοργάνωση φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς το κοινό, τους εστιάτορες, τους ιδιοκτήτες και chef εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης. Με γνώμονα τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την ανώτερη ποιότητα υλικών, υπηρεσιών και τιμής, ανακαλύπτουμε και επιβραβεύουμε τα εστιατόρια, που κρατούν ψηλά τον πήχη της ποιοτικής εστίασης.

Η λαμπερή τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Parklane, A Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό, με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη.

Η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή γιατί τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου και το ξενοδοχείο Parklane, A Luxury Collection Resort & Spa, παρουσιάζουν τον βραβευμένο με σύνολο 5 αστέρια Michelin chef Paco Pérez, ο οποίος θα δημιουργήσει το μενού της βραδιάς.

Ο καταξιωμένος Καταλανός chef έχει κερδίσει 2 αστέρια Michelin για το εστιατόριο Miramar στην Καταλονία, 2 αστέρια Michelin για το Enoteca-Hotel Apts στη Βαρκελώνη και 1 αστέρι Michelin για το Cinco by Paco Pérez στο Βερολίνο.

Για να παρακολουθείτε όλα όσα θα συμβούν απόψε στα Cyprus Eating Awards μπορείτε να μπαίνετε στο hashtag της εκδήλωσης #cyrpuseatingawards και παράλληλα να διαβάζετε τα πάντα από τη βραδιά των βραβείων μέσω του Check In Portal (www.checkincyprus.com) και του Application Check In Cyprus (διαθέσιμο σε iOS και Android).

Για φωτογραφίες από το χώρο φιλοξενίας των βραβείων και επιπλέον πληροφορίες, μπείτε στο Check In Cyprus.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ