«The Lives Of Others»

Όταν «οι άλλοι» έχουν κάτι σημαντικό να πουν.

Article featured image
Article featured image

Το βιβλίο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Θεόδωρου Παναγίδη μόλις κυκλοφόρησε

Ο Θεόδωρος Παναγίδης, από τον Φεβρουάριο του 2009, γράφει εβδομαδιαία Κυριακάτικα «profiles» -δηλαδή, προσωπικές συνεντεύξεις- στην εφημερίδα «Cyprus Mail». Τώρα παρουσιάζει το νέο του βιβλίο, μέσα από το οποίο διηγείται και γράφει ιστορίες, σκέψεις και συναισθήματα, όλα βγαλμένα από την ζωή και την καθημερινότητα 60 πολύ διαφορετικών ανθρώπων.

Μέσα από αυτές τις ιστορίες μας αποκαλύπτει τις προσωπικότητες διαφορετικών θεμάτων, με έξυπνο, ευανάγνωστο στυλ και βαθιά συμπόνια. Κάποιες από τις ιστορίες είναι συναισθηματικές, άλλες όχι. Κάποιες ζωές ήταν χαρούμενες, άλλες τραγικές.

Ένας άνθρωπος έχασε την οικογένειά του στη γενοκτονία της Ρουάντα, κάποιος άλλος στην τουρκική εισβολή του 1974. Εδώ θα βρει κάποιος την ιστορία ενός αιωνίου ταξιδιώτη, αλλά και ενός Ιρακινού ζαχαροπλάστη που κατέληξε πρόσφυγας. Ένας εκατομμυριούχος επιχειρηματίας είναι εδώ, ένας ακτιβιστής για θέματα ΛΟΑΤ, κάποιος άλλος που ισχυρίζεται ότι μίλησε με τον Ιησού, αλλά και η ιστορία του πρώην Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργου Βασιλείου. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης William Trubridge είναι εδώ. Η Βρετανίδα μυθιστοριογράφος Victoria Hislop είναι επίσης εδώ. Όλος ο ανθρώπινος βίος είναι εδώ.


u5E5ePKQ.jpeg


Βρείτε το βιβλίου του Θεόδωρου Παναγίδη «The Lives Of Others» σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα Amazon.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Facebook

Amazon

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ