Πόσο ακόμα;

Αυτή η εικόνα (από κυπριακό δρόμο) πρέπει να μας στοιχειώνει για πάντα

Article featured image
Article featured image


Το πιο πιθανόν είναι ήδη να γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται η εν λόγω φωτογραφία, καθώς από νωρίς το πρωί σήμερα κυκλοφορεί στα social media και στα ειδησεογραφικά portal, ως μία ακόμη απόδειξη της δολοφονικής ανωριμότητάς μας, την έλλειψη οδηγικής κουλτούρας και τον ακατάσχετο εγωϊσμό που μας έχει ποτίσει, θεωρώντας πως έχουμε το δικαίωμα όχι μόνο να καταστρέφουμε τον εαυτό μας, αλλά και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που θα έχουν την ατυχία να βρεθούν κυριολεκτικά στο δρόμο μας.

Ο Παναγιώτης Χριστοφόρου, ετών 27, έχασε ακαριαία τη ζωή του χθες το βράδυ όταν ένας 50χρονος αποφάσισε πως είναι ικανός να οδηγήσει, έχοντας καταναλώσει προηγουμένως μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Λίγο πριν την έξοδο της Μουταγιάκας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 50χρονος οδηγός προσέκρουσε στο πίσω μέρος οχήματος που οδηγούσε ο 27χρονος σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τον έλεγχο διαφάνηκε ότι ο 50χρονος οδηγούσε με ένδειξη 111μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, «ενώ κατευθύνονταν δυτικά, προς Λεμεσό, το αυτοκίνητο του 27χρονου κτυπήθηκε στην πίσω πλευρά από το αυτοκίνητο του 50χρονου αλλοδαπού, ενώ από τη σύγκρουση, η οποία ήταν βιαιότατη, το αυτοκίνητο κτύπησε διαδοχικά στα μεταλλικά κιγκλιδώματα του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε μια απόσταση γύρω στα 200 μέτρα από το σημείο που κτυπήθηκε».

Και απ’ όλο αυτό, έμεινε μια φωτογραφία ενός σμπαραλιασμένου αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ