Λύθηκε το μυστήριο πίσω από το νέο ξενοδοχείο της Λευκωσίας


Το εντυπωσιακό μαύρο κτήριο του πρώην ZOO «αποκαλύφθηκε».

Article featured image
Article featured image


Ό,τι το κτήριο που κάποτε στέγαζε το δημοφιλές club της Λευκωσίας, ZOO, θα μετατραπεί σε city hotel, είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, με τις εργασίες μετατροπής του, μάλιστα, να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Ωστόσο και παρά τις προσπάθειές μας να αποσπάσουμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα μοιάζει το εσωτερικό του, για το όνομά του, αλλά και για το ποιες υπηρεσίες θα προσφέρει, η ιδιοκτησία του μαγαζιού, η οποία έχει χρόνια πείρα στον τομέα της εστίασης, τηρούσε σιγή ιχθύος.

Μάλιστα, όταν η CITY επικοινώνησε για περαιτέρω πληροφορίες, αρχές Νοεμβρίου, μας συνέστησαν να περιμένουμε μέχρι τέλος του μήνα, όπου και θα αποκάλυπταν αρκετά για το καινούργιο τους project.


72275766_127790425285630_4210136641022459904_o.jpg


Όπερ και εγένετο αφού, προ ολίγων ημερών, βγήκε στον «αέρα» η επίσημη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook αποκαλύπτοντας την ονομασία του και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει.

Το πρώην Zoo, λοιπόν, πλέον θα λέγεται «MAP Hotel», και αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο Δεκέμβριο.

Το πρώτο smart design hotel της πρωτεύουσας, θα διαθέτει 30 δωμάτια, με έξυπνο φωτισμό, έπιπλα σχεδιασμένα για τις ανάγκες του κάθε πελάτη και έργα τέχνης ντόπιων καλλιτεχνών.

Παράλληλα οι πελάτες του MAP Hotel, θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στο Legend Spa ή να γυμναστούν στο Grid Gym. Ξεχωριστή πινελιά το North Arrow Rooftop Bar, με θέα την ενετικά τείχη και την παλιά πόλη της πρωτεύουσας, ενώ το Scale Restaurant με την fusion μεσογειακή κουζίνα του, αναμένεται να είναι μία γαστρονομική έκπληξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ