Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μάς έλυσε μια απορία σε σχέση με το Survivor

Αποκάλυψε το χρηματικό ποσό με το οποίο αμείβονταν σε μηνιαία βάση οι «Μαχητές» στο παιχνίδι.

Article featured image
Article featured image

Μετά από χρόνια φημολογίας, ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Βασάλος που έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι Survivor, αποκάλυψε το χρηματικό ποσό με το οποίο αμείβονταν σε μηνιαία βάση οι «Μαχητές» στο Survivor.

Η αμοιβή για να υπομένουν τις κακουχίες στο τροπικό, εξωτικό κλίμα, συχνά υποσιτισμένοι, ήταν πολύ διαφορετική από αυτή των «Διάσημων» που, κάθε σελέμπριτι συμφωνούσε άλλο ποσό με την παραγωγή, φροντίζοντας να μην μαθευτεί στους υπόλοιπους. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον «βετεράνο παίκτη» του Survivor, κάθε μέλος της ομάδας των Μαχητών έπαιρνε 900 ευρώ τον μήνα, την πρώτη σεζόν του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ.

Μετά την απροσδόκητη επιτυχία και τα ποσοστά τηλεθέασης, ο μισθός για τη συμμετοχή στη δεύτερη σεζόν υπερδιπλασιάστηκε, σκαρφαλώνοντας στα 2000 ευρώ. «Εμείς, στο Survivor 1, οι Μαχητές, παίρναμε 900 ευρώ το μήνα. Και την επόμενη χρονιά, στο Survivor 2, οι Μαχητές έπαιρναν 2000 ευρώ το μήνα. Εμείς ανοίξαμε τον δρόμο... Καθαρά ήταν αυτά και είχαμε και ασφάλεια, όλα μέσα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως συμπαρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών.


Έρχεται το Survivor All Stars;

Οι φανατικοί του Survivor ενδέχεται να ξαναδούν του χρόνου αρκετούς από τους αγαπημένους τους παίκτες στην μικρή οθόνη. Μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και του Κ. Βασάλου στο OPEN, πριν από μερικές εβδομάδες, η Κατερίνα Δαλάκα είχε αποκαλύψει πως το Survivor All Star θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2020. «Απ' ότι ξέρω, θα γίνει του χρόνου τον Σεπτέμβριο. Το ξέρω αυτό. Δεν μου έχει γίνει πρόταση, αλλά το γνωρίζω», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ