Η κυβέρνηση κάνει την πιο #inception τοποθέτησή της, μέχρι σήμερα

Η υπόθεση πολιτογράφησης του Μαλαισιανού θα ερευνηθεί από το Υπ. Εσωτερικών για λογαριασμό του Υπ. Εσωτερικών.

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Karaolos




Όταν πριν μερικές εβδομάδες είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με την πολιτογράφηση του Καμποτζιανού δικτάτορα και της οικογένειάς του, η κυβέρνηση για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ανακοίνωσε πως θα διενεργηθεί εις βάθος έρευνα από το Υπουργείο Εσωτερικών για τυχόν έκνομες αποφάσεις που έλαβε το… Υπουργείο Εσωτερικών.

Η ακύρωση της παρέλασης που μεσολάβησε, σήκωσε λίγη σκόνη, στέλνοντας την υπόθεση του Καμποτζιανού δικτάτορα στις ελληνικές καλένδες. Ωστόσο, ο Μαλαισιανός –πλέον- συμπατριώτης μας και top καταζητούμενος επιχειρηματίας ανά τον κόσμο, επανάφερε το ζήτημα των «χρυσών» διαβατηρίων, αναγκάζοντας και πάλι την κυβέρνηση να τοποθετηθεί για το καινούργιο αυτό σκάνδαλο.

Χωρίς συγκεκριμένη αναφορά στο φλέγον ζήτημα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου δήλωσε πως και αυτό το ζήτημα θα καλυφθεί από την έρευνα του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία θα εξετάσει όλες τις υποθέσεις πολιτογράφησης πριν το 2018, όπου τα μέτρα ήταν πιο χαλαρά.

Ο Κυβ. Εκπρόσωπος, δήλωσε μάλιστα πως αν ανακαλυφθεί κάτι μεμπτό από την έρευνα του Υπουργείου, για τις αποφάσεις του ίδιου του Υπουργείου, δεν αποκλείεται να άρουν ακόμη και την παραχώρηση του διαβατηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ