Αυτός είναι μάλλον ο λόγος που ο Αρχιεπίσκοπος αποδέχτηκε την επιταγή του απατεώνα*

Όσοι τον ακολουθούν πιστά και φανατικά, σίγουρα θα θυμούνται την ανεκδιήγητη ατάκα του που ξεστόμισε προ 3ετίας και άρα μπορούν εύκολα να «εξηγήσουν» γιατί αποδέχτηκε την επιταγή.

Article featured image
Article featured image

Αλλά κυρίως γιατί δεν σκέφτηκε να επιστρέψει τα χρήματα αυτά τα αποτελούν προϊόν παράνομων δραστηριοτήτων όπως αποδεικνύεται -έχουν υπεξαιρεθεί από το λαό της Μαλαισίας.

Κι όλα αυτά, την ίδια στιγμή που η Miranda Kerr, το διάσημο top model, μαθαίνομε πως επέστρεψε στις Αρχές των ΗΠΑ ένα δώρο αξίας 8 εκ. από τον Low, αφού (λογικό δεν είναι;) αποτελεί προϊόν κλεψιάς.

Και παρόλο που όλοι εμείς τον κατηγορούμε, υπάρχει λόγος που δέχτηκε αυτή την ταπεινή «εισφορά» του Low.

Η απάντηση βρίσκεται σε αυτό το βίντεο, σε μια δήλωση που είχε κάνει προ τριετίας στο ΡΙΚ:

Άου το Χέρι μου

First World Archbishop Problems www.xeroteana.com

Posted by Ξεροτήανα Πάφου on Friday, 10 June 2016


Ο άνθρωπος έχει κουραστεί να υπογράφει τσεκς, δεν θυμάστε; «Ξέρετε πόσους φτωχούς έχουμε κάθε μέρα; Και πολλές φορές κουράζεται το χέρι μου να υπογράψω τσεκς, για τους φτωχούς, για τους πεινώντες, για τους εμπερίστατους αδελφούς».

Οπότε, το να υπογράψει έστω μια φορά κάποιος άλλος γι’ αυτόν, είναι σίγουρα μεγάλη βοήθεια. Μην δουν ένα άνθρωπο να ξεκουράσει λίγο το χέρι του, αμέσως να πέσουν να τον φάνε…

Έτσι έχουν τα πράγματα! Ο Αρχιεπίσκοπος έχει εκεί τα λεφτά του απατεώνα (*όπως ο ίδιος τον αποκαλεί) να «γεννούν» (όπως χαρακτηριστικά λέει) και θα τα επιστρέψει, λέει, μόνο αν τα ζητήσει ο ίδιος ο Low (γιατί να τα ζητήσει, αφού εν που low του είπαμε μακαριώτατε).

«Μια επαγγελματίας της μόδας αναγνωρίζει την ηθική διάσταση, ενώ ο Μακαριώτατος όχι», γράφει χαρακτηριστικά κάποιος στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ