Η συγκίνηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη σε σχέση με τους παίκτες της

Βούρκωσε γιατί είχε να επιλέξει ανάμεσα σε δυο ταλαντούχα και πολύ καλά παιδιά, όπως η ίδια ανέφερε.

Article featured image
Article featured image

Οι Κωνσταντίνος Τσιμούρης και Μανόλης Μπρίμπο βρέθηκαν στη σκηνή ερμηνεύοντας το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου, «Η δημοσθένους λέξις», εντυπωσιάζοντας coaches και κοινό.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε στην πιο δύσκολη θέση καθώς έπρεπε να επιλέξει ένα από τους δυο για την επόμενη φάση. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως γνώριζε από τις πρόβες των παιδιών πως θα είχε το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα τα άλλα.

«Ο Μανόλης έχει έναν κόσμο που με συγκίνησε από την αρχή, μια βαθιά καλοσύνη. Θεωρώ ότι είναι σπάνια και εύχομαι, αν συνεχίσεις, να είσαι σε αυτό τον χώρο, να την αναζητάς συχνά και να τη βρίσκεις ακόμα συχνότερα», πρόσθεσε βουρκωμένη η τραγουδίστρια και coach του «The Voice» προς τον παίκτη της ομάδας της.

«Όσο για εσένα, Κωνσταντίνε μου, η αλήθεια είναι πως με έχεις εντυπωσιάσει και με έχεις εκπλήξει. Ήξερα ότι είσαι ένας τραγουδιστής με πάρα πολλές δυνατότητες όμως δεν ήξερα ότι είσαι τόσο καλό παιδί, ρε παιδί μου», σημείωσε προς τον Κωνσταντίνο Τσιμούρη, επίσης βουρκωμένη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Πραγματικά, είχα λάθος εικόνα για εσένα και πολύ στεναχωριέμαι. Λυπάμαι που κάποιος από εσάς… Έχω δεθεί πολύ μαζί σας και σας εκτιμώ».

Με δάκρυα στα μάτια και φανερά συγκινημένη ανακοίνωσε με ποιον προχωρά τελικά στην επόμενη φάση. Κατά πόσο και ο άλλος προχωρά τελικά με κάποιον άλλο coach, δείτε το στο βίντεο παρακάτω.
Για ακόμα περισσότερες στιγμές συγκίνησης, απόψε (Κυριακή), στις 21.15, στο ΣΙΓΜΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ