Σεξομολογήσεις #475: «Δεν θέλω το σεξ να είναι ευχαρίστηση μόνο για τζείνον»

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Article featured image
Article featured image

Είμαι στενή, τι να κάμουμε; Κάμνω ό,τι είναι δυνατό να μεν φωνάζω τζαι να μεν πονώ την ώρα που το κάμνουμε, αλλά, έχω θέμα. Του φίλου μου αρέσκει του που με θωρεί να σφίγγουμαι τζαι να παλεύκω, να μεν φκάλω άχνα την ώρα της διείσδυσης. Οκ κάμνει προσπάθειες για να υγράνει το σημείο, αλλά… εν τζαι κανεί. Μα εγώ, υποφέρω. (εντάξει μεν το πάρετε τζαι τραγωδία, αλλά, έναν πόνο τον έχω). Λοιπόν, τι θα κάμω με τούτο το θέμα; Δεν θέλω να είναι το σεξ ευχαρίστηση μόνο για τζείνον. Πρέπει να είναι και για μένα!






Βεβαίως και το σεξ θα πρέπει να είναι ευχαρίστηση και των δύο. Δεν το συζητώ. Αυτό που τώρα συζητούμε είναι κατά πόσο μπορείς να βρεις τρόπους να μην είναι επίπονο για σένα. Γιατί έχω την υποψία ότι δεν σε υγραίνει αρκετά ο σύντροφος, και γι’ αυτό νιώθεις δυσφορία! Κι εδώ που τα λέμε, δεν πρέπει να είναι ένα απλό φτυμάκωμα. Μα και ολόκληρο λιπαντικό να σου βάλει, αν το βάλει άσπλαχνα, πάλι δεν λέει… Το αιδοίο θέλει καλόπιασμα, αγάπη, στοργή, θαλπωρή. Και μετά αντακώνεις το πιο έντονο, το ασταμάτητο και το βάζεις σε υποταγή! Δώσε του φίλου σου ένα-δυο tips πώς τον θέλεις να σε προθερμαίνει. Το ζέσταμα ό,τι τζαι να ‘ναι… Τα άλλα ούλλα, έρχονται μετά. Γι’ αυτό, μην εστιάζεις την προσοχή σου στο ότι είσαι στενή. Και την διώρυγα της Κορίνθου τζαι του Σουέζ μια χαρά καταφέρνουν να την περνούν ολόκληρα πλοία!




#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ