Δώσε μπάλα στον αυτισμό

Ο Σύνδεσμος για άτομα με αυτισμό Κύπρου - Κέντρο Παρέμβασης Λευκωσίας, σε συνεργασία με τον Όμιλο Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, διοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαίρου (5 vs 5) με απώτερο σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον αυτισμό.

Article featured image
Article featured image

Ως συνδιοργανωτής, ο Όμιλος Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στηρίζει τις προσπάθειες του Συνδέσμου μέσα από την ενεργοποίηση της κοινότητας, τόσο ατόμων όσο και οργανωμένων συνόλων, ώστε να σταλεί το μήνυμα πως τα άτομα με αυτισμό αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας.

Ο Σύνδεσμος για άτομα με Αυτισμό ιδρύθηκε το 1990, και είναι αναγνωρισμένος από το κράτος σαν φιλανθρωπικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Είναι μέλος του AUTISM EUROPE και του WORLD AUTISM ORGANIZATION.

Κύριος σκοπός του Συνδέσμου είναι να εργάζεται για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων των Αυτιστικών ατόμων έτσι ώστε να τους εξασφαλίζεται καλύτερη ποιότητα ζωής. Αυτό προσπαθεί να το πετύχει εξασφαλίζοντας τους το δικαίωμα, δια βίου, για πρόσβαση στην εκπαίδευση και τις θεραπείες που αποδεδειγμένα έχουν ανάγκη.

Ο Σύνδεσμος λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία από το Μάιο του 2004 στη Λεμεσό το πρώτο εξειδικευμένο Κέντρο Παρέμβασης για αποκατάσταση, εκπαίδευση, θεραπεία, προστασία και απασχόληση για παιδιά και ενήλικες, που παρουσιάζουν το σύνδρομο του Αυτισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28/12/2019 και ώρα 11:00 -16:00 στα γήπεδα Nuevo Campo στα Λατσιά (απέναντι από ΓΣΠ).

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούνε προς όφελος του Συνδέσμου για άτομα με αυτισμό Κύπρου.

Χορηγός επικοινωνίας: Συγκρότημα ΔΙΑΣ

Δώσε μπάλα στον αυτισμό

Σάββατο 28/12/19

11:00-16:00

Nuevo Campo

dose1.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ