Ψάχνουν μέσω LinkedIn άτομο για να διαχειρίζεται τα βασιλικά social media

Η Βασίλισσα αποφάσισε να προχωρήσει στην αναζήτηση υπεύθυνου για τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Παλατιού.

Article featured image
Article featured image

Με αφορμή το επικοινωνιακό φιάσκο στην υπόθεση του δευτερότοκου γιού της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, Άντριου, ο οποίος διατηρούσε σχέσεις με τον καταδικασμένο παιδεραστή και αυτόχειρα Τζέφρι Επσταϊν, το Παλάτι αποφάσισε να προχωρήσει στην αναζήτηση ενός νέου προσώπου, υπεύθυνου για την διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, οι ετήσιες απολαβές για τον κάτοχο της συγκεκριμένης θέσης θα ανέρχονται στις 50.000 λίρες ή περίπου 60.000 ευρώ, ενώ το ωράριο εργασίας θα είναι 37.5 ώρες την εβδομάδα.

Η αγγελία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «πρόκειται για μια μοναδική επαγγελματική ευκαιρία» καθώς όποιος ή όποια αναλάβει τα καθήκοντα αυτά «θα απευθύνεται σε εκατομμύρια ανθρώπους που ακολουθούν τους επίσημους λογαριασμούς social media του Μπάκιγχαμ».

Η Αριάν Τσέρνοκ, βοηθός καθηγητή Νέας Βρετανικής Ιστορίας στο πανεπιστήμιο Brown στη Βοστώνη, τόνισε ότι η αγγελία αυτή αποδεικνύει τον αντίκτυπο που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο πώς διαμορφώνεται η εικόνα του Παλατιού: «Προσπαθούν να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο. Έχουν φτιάξει και κανάλι στο YouTube προωθώντας δια αυτού του τρόπου μια ψευδαίσθηση εγγύτητας».

Πάντως, το Παλάτι είναι συνηθισμένο σε φουρτούνες. Αποκορύφωμα, το διαζύγιο του πρίγκιπα Καρόλου με την Νταϊάνα, τα όσα ακολούθησαν αλλά και ο τρόπος που διαχειρίστηκε τον θάνατό της. Τώρα, όσον αφορά την αγγελία, οι Βρετανοί δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν τα «πολύ λίγα λεφτά» που διαθέτει το Μπάκιγχαμ για μια τόσο σημαντική θέση.

Πηγή: Protagon

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ