Σεξομολογήσεις #477: «Δεν είμαι μια τυχαία γυναίκα»

Είναι 37, ευπαρουσίαστη, με καλή θέση στην κυβέρνηση. Το ψιλοφλέρτ με έναν κατά πολύ μικρότερό της σταμάτησε άδοξα αφού εδώ και 4 μέρες δεν μπήκε καν στον κόπο να της απαντήσει στην τελευταία επικοινωνία της.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Δεν ανταποκρίνεται στον έρωτά μου κι αυτό με εξοργίζει. Έκαμα τα πάντα για να κερδίσω την προσοχή του και εν μέρει τα κατάφερα. Εξάλλου, δεν είμαι μια τυχαία γυναίκα. Έχω καλή θέση στην κυβέρνηση, είμαι ευπαρουσίαστη και σε πολύ καλή φόρμα. Η ηλικία μου δεν είναι αποτρεπτική. Είμαι 37 χρονών και ναι, δεν έχω παντρευτεί ακόμα. Οι μέχρι τώρα σχέσεις μου κύλησαν μπορώ να πω ομαλά, χωρίς προστριβές και διχόνοιες. Είμαι, όπως, οι ίδιοι με χαρακτήριζαν παθιάρα γυναίκα και γυναίκα με τα όλα της. Και ενώ τέτοια εισέπραττα απ’ όλες τις μέχρι τώρα γνωριμίες μου με άντρες, αυτός που τώρα με ενδιαφέρει, με ταΐζει χυλόπιτα. Και ξέρεις, tipster μου, τι λένε… όσο παραπάνω το φτύνεις, τόσο περισσότερο κολλά. Και αυτός ο τύπος, που με τρέλανε κυριολεκτικά, με «φτύνει» κανονικά. Και όλο και πιο πολύ τον θέλω. Η γνωριμία μας προέκυψε μέσα από ένα workshop. Ένιωσα έλξη γι’ αυτόν με το που τον είδα να μπαίνει στην αίθουσα. Ήταν ένας από τους ομιλητές. Τον κάρφωνα συνέχεια και αχόρταγα όση ώρα ήταν στο panel και θα πρέπει κάποια στιγμή να με πήρε είδηση κι άρχισε να κοιτά κι αυτός προς το μέρος μου. Όταν τέλειωσε το event, έτρεξα να του συστηθώ και να τον πιάσω κουβέντα. Τα κατάφερα (εννοείται) κι ανταλλάξαμε emails και την επόμενη τον βρήκα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι ευτυχώς αποδέχτηκε το αίτημα φιλίας. Έκτοτε, ξεκίνησε ένα ψιλοφλέρτ μέσα από τα μηνύματα που ανταλλάζαμε. Ώσπου, κάποια στιγμή… σταμάτησε. Χωρίς λόγο, χωρίς καμμιά αφορμή. Είναι τώρα 4 μέρες που δεν μπήκε καν στον κόπο να μου απαντήσει στην τελευταία μου επικοινωνία. Αυτό με εξοργίζει και με πληγώνει. Σημείωσε είναι κατά πολύ μικρότερός μου, αλλά, δεν μου έδειξε ότι κάτι τέτοιο τον ενοχλεί.


Αυτό το νέο σου φλερτ… τελικά πόσο καλά το γνωρίζεις; Θέλω να απαντήσεις στα πιο κάτω τέσσερα ερωτήματα και να δεις ότι θα συνειδητοποιήσεις πολλά.

  • Το έψαξες και είναι όντως ελεύθερος ή μήπως είναι δεσμευμένος;
  • Σου έδωσε το δικαίωμα να ελπίζεις σε κάτι περισσότερο ή μήπως το θέμα έρωτα είναι ο ευσεβής σου πόθος;
  • Όσο καιρό ανταλλάζατε μηνύματα, πάντα εσύ έστελνες πρώτη ή ξεκινούσε κι αυτός μια μεταξύ σας επικοινωνία;
  • Τι ώρες ανταλλάζατε μηνύματα και πόσο άμεσα ανταποκρινόταν στα δικά σου;

Βλέπεις… οι απαντήσεις που θα δώσεις θα προσδιορίσουν την ένταση και την αλήθεια, του τι έχτισες μαζί του! Κι έχω μια υποψία πως αιωρούνται πολλά απροσδιόριστα συννεφάκια γύρω από αυτή σας τη «σχέση»! Γιατί το λέω αυτό; Μα από γεγονός και μόνο ότι έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί σου χωρίς να γνωρίζεις το/τα γιατί. Αν είχατε φτάσει σε ένα επίπεδο καλό, θα είχες ήδη τις απαντήσεις και δεν θα έστελνες στην τίπστερ να μάθεις το λόγο. Κι εγώ, -όπως όλοι σας γνωρίζετε- δεν μου αρέσει να χαϊδεύω τ’ αφτιά σας. Μόνο τις αλήθειες που διακρίνω -θέλω να μοιράζομαι μαζί σας- και προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια σας διάπλατα. Γι’ αυτό αγαπητή μου, κάνε μια πιο ρεαλιστική αυτοκριτική, μετά κάνε και μια κριτική του τι παίχτηκε μέχρι τώρα μεταξύ σας, κι αν δεις ότι οδηγείσαι σε συμπεράσματα έρωτα και περιπέτειας, τότε… συνέχισε και κράτησε τις ελπίδες σου ότι κάτι ωραίο θα προκύψει στην πορεία. Κράτα με ενήμερη -γουστάρω να ακούσω νέα σου και ότι το γλυκό έδεσε.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ