Σεξομολογήσεις #476: «Βρήκα αποδείξεις, πως με κερατώνει, μέσα στο αυτοκίνητό μας»

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.

Article featured image
Article featured image

Η δική μου ιστορία ξεκίνησε πριν κάτι μήνες όταν κατάλαβα ότι με κερατώνει. Προχτές, το επιβεβαίωσα. Στην αρχή εν τζείνο το σοκ, που λαλείς μέσα σου ‘μα εν δυνατόν’; Κι όμως είναι δυνατόν τίπστερ μου. Ο τάχα ‘αγαπουλίνος’ μου -τρομάρα του- έκαμέν μου τη μεγαλύτερη π#$%^ά. Δεν την ξέρω κι ούτε θέλω να μάθω ποια είναι. Το βρακί της κάτω που το κάθισμα του αυτοκινήτου μας… εν αρκετό. Πόσο περίεργο και συνωμοτικό που είναι το σύμπαν! Να συμβεί έτσι τυχαία σαν έκαμνα χούβερ το αυτοκίνητο τζαι να ρουφήσει το στρινγκ της! Εκάμναν το τζαι μέσα στο αυτοκίνητο. Με το ίδιο αυτοκίνητο που παίρνω τα μωρά μας νηπιαγωγείο! Στ’ ανάθεμα να παν τζαι οι δκυο τους. Που τζείνη τη μέρα δεν θέλω να τον δω μπροστά μου. Παρακαλά με… Λαλεί μου ότι εν να αλλάξει, ότι δεν την είδε εδώ και καιρό τζαι ότι μόνο εμένα αγαπά. Όμως είδαμεν τούτο το έργο κύριε… Δεν μας πείθεις! Γι’ αυτό, έστειλά τον στην μάμα του. Τωρά, τίπστερ μου, είμαι μόνη μου με δκυό μωρά. Νιώθω θυμό, άγχος και μοναξιά.







Να σου πω κάτι κλισέ, αλλά, ιδιαίτερα παρηγορητικό: εν τζαι είσαι η πρώτη! Το κέρατο πάει σύννεφο στις μέρες μας και έχουμε τόσο πολύ αποκτηνωθεί στο να ακούμε συνεχώς, ότι δυστυχώς συμβαίνει σε πάρα πολλά ζευγάρια, που πλέον λέμε… βρε παιδί μου, μόδα είναι, θα περάσει και ίσως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στον αμαρτωλό. Που την άλλη, το να είναι ο άντρας σου, ο σύντροφός σου, το καμάρι σου, ο αγαπουλίνος σου όπως τον έλεγες εσύ, περιμένεις να σε έχει κορώνα στο κεφάλι του και βασίλισσα του σπιτιού. Να σε βλέπει τζαι να σε σσιέπει. Να σε σέβεται και να σε ποθεί. Να μεν έχει μάθκια για καμιάν άλλην – ειδικά εσένα που είσαι η μάνα των παιδιών του. Αλλά πουυυυ… Οι άντρες άμαν μυριστούν κοκκό, μαννέφκουν τζαι ξεχνούν τα ‘πρέπει’ και τα ‘μη’. Ξέρεις τι τους αξίζει σε έτσι περίπτωση; Να τους κάμεις blacklisted. Άκου να γυρεύκονται στο black Friday της ηδονής! Γιατί, κακά τα ψέματα, πλείστοι πέφτουν στην παγίδα του εύκολου κι ευκαιριακού σεξ χωρίς να σκέφτονται τα παραπίσω. Καλά έκαμες και τον έστειλες στη μανούλα του. Να σουστεί λλίο. Έχεις κι εσύ την αξιοπρέπειά σου. Όσο για τον θυμό, το άγχος και τη μοναξιά που τώρα βιώνεις, φρόντισε να κρατήσουν για πολύ λίγο και να σε δυναμώσουν για την συνέχεια. Τώρα καλείσαι να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον το δικό σου και της οικογένειάς σου. Οι επιλογές σου είναι οι εξής: είτε βάζεις κάτω τα δικά σου ‘θέλω’ και να τον δεχτείς πίσω για χάρη των παιδιών σας, είτε του δίνεις την βαλίτσα στο χέρι (μαζί με το βρακί της λεγάμενης) και συνεχίζεις τη ζωή σου χωρίς αυτόν. Ζύγισέ τα όλα και αποφάσισε.





#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ