Αποκαλύπτουμε πρώτοι τις νέες προσθήκες στο CV των Κύπριων πολιτικών

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Article featured image
Article featured image

Μετά το -πρωτότυπο σίγουρα- βιογραφικό του νέου Υπουργού Εσωτερικών, κου Νουρή, στο οποίο γίνεται λεπτομερής αναφορά στο ότι συμμετείχε όταν ήταν μαθητής του Δημοτικού σε τηλεπαιχνίδι γνώσεων, κι άλλοι πολιτικοί του τόπου μας αποφάσισαν σήμερα να προσθέσουν ανάλογα επιτεύγματα της παιδικής τους ηλικίας στο βιογραφικό τους.

Εμείς στη City εντοπίσαμε τις προσθήκες και τις παρουσιάζουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.



Από τον Δημήτρη Τοκαρή


Ο Αβέρωφ Νεοφύτου γεννήθηκε στην Αργάκα, στην περιοχή της Πάφου, στις 31/7/1961. Το 1969, σε ηλικία μόλις 8 ετών, επιλέγηκε από τη δασκάλα του να ερμηνεύσει ένα από τους πιο βασικούς ρόλους στη χριστουγεννιάτικη παράσταση της τάξης του. Συγκεκριμένα, ερμήνευσε τον –μη βιολογικό– πατέρα του Ιησού, Ιωσήφ, ενώ η δασκάλα του εκμυστηρεύθηκε αργότερα πως ήταν τόσο καλός ερμηνευτικά που αν ήταν κοριτσάκι θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Παναγίας! Στη σχετική φώτο που εξασφαλίσαμε ο μικρός Αβέρωφ διακρίνεται με μεγάλη δόση συμβολισμού -για τη σχέση Κύπριων πολιτικών και ψηφοφόρων- κοντά σε ένα πρόβατο!

nativity3x.jpg




Ο Άντρος Κυπριανού γεννήθηκε στο Στρόβολο, το 1955. Το 1962, σε ηλικία 7 ετών, είχε παρευρεθεί στην υποδοχή του πρώτου ανθρώπου στο Διάστημα, του σοβιετικού κοσμοναύτη Γιούρι Γκαγκάριν, όταν επισκέφτηκε την Κύπρο. Υπάρχουν, μάλιστα, μάρτυρες που περιγράφουν ότι ο διάσημος κοσμοναύτης σε κάποια στιγμή χάιδεψε τα μαλλιά του μικρού Άντρου και του είπε (στα ρωσικά) «εσύ μικρέ μια μέρα θα γίνεις αστροναύτης, ή με κάποιο τρόπο θα πας πολύ ψηλά»! Στη σχετική φώτο που εξασφαλίσαμε ο μικρός Άντρος είναι δυστυχώς πίσω από το αυτοκίνητο και δεν φαίνεται.

Violier_Webddgv.jpg




Ο Νικόλας Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1973. Το 1974, σε ηλικία μόλις ενός έτους, υπήρξε ο νεαρότερος που έβγαλε ανακοίνωση κατά του πραξικοπήματος στηρίζοντας τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο, μια ενέργεια που τον καθιστά ίσως τον μικρότερο σε ηλικία αντιστασιακό του τόπου μας.

Vision-gsf.jpg




Ο Μαρίνος Σιζόπουλος γεννήθηκε το 1957 και από την πρώτη στιγμή που περπάτησε ήθελε να αλλάξει το πρόσωπο της κυπριακής κοινωνίας... ή έστω το πρόσωπο των Κυπρίων με μπότοξ. Σε ηλικία 9 ετών συμμετείχε σε παγκύπριο διαγωνισμό ποίησης όπου και πήρε έπαινο με το ποίημα «Δερματικές παθήσεις, αν ποτέ μόνο μ’ αφήσεις»!

edek1.jpg


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ