Η νέα εποχή στην επικοινωνία είναι εδώ!

Νέα προγράμματα Freedom από τη Cytamobile-Vodafone.

Article featured image
Article featured image

Κάποτε, για να βρεις μια διαδρομή, έπρεπε να ξεδιπλώσεις ένα τεράστιο χάρτη. Για να πάρεις τηλέφωνο, έπρεπε να είσαι κάπου με σταθερό τηλέφωνο. Κάποτε τα μηνύματά σου τα έστελνες σε φάκελο και έκαναν μερικές μέρες ή και εβδομάδες να φτάσουν στον παραλήπτη. Κάποτε τα τραγούδια τα αγόραζες σε δίσκους και τις ταινίες τις έβλεπες μόνο στο σινεμά. Κι αν ήθελες να δεις αγώνα, έπρεπε να είσαι στο γήπεδο.

Φυσικά, όλα αυτά ανήκουν στο φαινομενικά πολύ μακρινό παρελθόν και πλέον μπορείς απλά να έχεις το κινητό σου στην τσέπη σου, όπου κι αν βρίσκεσαι και να έχεις όλα αυτά και ακόμη περισσότερα ανά πάσα στιγμή. Αυτό, όμως, δημιούργησε ένα άλλο πρόβλημα: το άγχος για να βρεις wifi, να ζητάς κωδικούς και να μετράς ΜΒ!

Η Cytamobile-Vodafone έρχεται να βάλει τέλος σε αυτό, φέρνοντας τη νέα εποχή στην επικοινωνία: την εποχή της ξεγνοιασιάς! Για πρώτη φορά στην Κύπρο, η Cytamobile-Vodafone τα προσφέρει όλα πραγματικά απεριόριστα και σε πραγματικά ελκυστικά προγράμματα! Με τα νέα προγράμματα Freedom, μπορείς να ψάξεις ελεύθερα για ταινίες, σειρές, live αγώνες από το Cytavision Go και ό,τι άλλο θες, όση ώρα θες, όπου κι αν βρίσκεσαι.


Μπορείς να σταματήσεις να μετράς ΜΒ και να σκέφτεσαι αν σε φτάνουν ή όχι τα δεδομένα σου, αφού πια είναι δεδομένο ότι έχεις απεριόριστο mobile internet! Μπορείς άνετα να μετράς στιγμές, εμπειρίες και συναισθήματα! Όσο για τα μηνύματα και τις κλήσεις; Τέξταρε και μίλα ελεύθερα, αφού τα προγράμματα Freedom φέρνουν πραγματική ελευθερία στην επικοινωνία σου!


Τα προγράμματα Freedom έχουν σχεδιαστεί με κύρια προτεραιότητά τους την κάλυψη των αναγκών διαφορετικών πελατών, ιδίως όσον αφορά τη χρήση του mobile internet και γι’ αυτό προσφέρονται σε 2 ταχύτητες: Freedom (4Mbps) με €47/μήνα και Freedom Plus (12Mbps) με €56/μήνα.

Διάλεξε κι εσύ το πρόγραμμα Freedom που σου ταιριάζει και επικοινώνησε όπως θες, όσο θες, όπου κι αν βρίσκεσαι, ξέγνοιαστα!

Μάθε περισσότερα στο: https://www.cyta.com.cy/freedom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ