Η Τάιρα Μπανκς αναρωτιέται στο Twitter τι έγινε με τον τελικό «φιάσκο» του ελληνικού GNTM

Και οι Έλληνες τουιτεράδες κεντάνε με τις απαντήσεις που της δίνουν.

Article featured image
Article featured image

Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε ο τελικός του ριάλιτι ομορφιάς, GNTM, ο οποίος έπειτα από πάρα πολλές ώρες ανέδειξε δύο νικήτριες αφού το σύστημα ψηφοφορίας του κοινού, για ακόμη μια φορά είχε πέσει, έτσι αναγκαστικά το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τα δεδομένα που είχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή, με τα οποία ισοψηφούσαν δύο από τις τρείς παίχτριες.

Η Βίκυ Καγιά, σε μία σεμνή τελετή, ανακοίνωσε πως νικήτριες είναι η Άννα Μαρία και η Κάτια και κάπου εκεί το ελληνικό twitter πήρε φωτιά.

Πολλοί τηλεθεατές, αγανακτισμένοι από την κοροϊδία, όπως την χαρακτήρισαν, απευθύνθηκαν στην Τάιρα Μπανκς - πρώην μοντέλο και παραγωγό του ριάλιτι Next Top Model- ζητώντας της να πάρει θέση για το «φιάσκο» με τις δυο νικήτριες και αυτή πήρε: «Ακούω πολλά για το Greece's Next Top Model. Μπορεί κάποιος (φαν ή κάποιος από την παραγωγή) να μου πει τι συνέβη; Δεν έχω έλεγχο στα ριάλιτι Top Model ξένων χωρών αλλά και πάλι εξακολουθεί να με ενδιαφέρει».


Τότε, δεκάδες χρήστες από την Ελλάδα άρχισαν να τις εξηγούν στα αγγλικά και τα ελληνικά τι έγινε. Και φυσικά, όπως πάντα, οι Έλληνες τουιτεράδες κέντησαν!

Screenshot_7-3.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ