Έλληνας στιχουργός κάνει tweet για το θάνατο του Πρωθυπουργού και ξεσηκώνει αντιδράσεις

Κάποιες φορές καλύτερα να καταπίνουμε το «χιούμορ» μας.

Article featured image
Article featured image

Το αν ένα δημόσιο πρόσωπο μας αρέσει ή όχι, έστω και αν αυτό το δημόσιο πρόσωπο αποτελεί στόχο κριτικής ένεκα των λανθασμένων αποφάσεών του, δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν από εμάς να ευχόμαστε τον θάνατό του, ούτε καν να κάνουμε αστεία με αυτό, πόσω μάλλον όταν όλο αυτό γίνεται στη δημόσια σφαίρα.


Ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, προ ημερών ανάρτησε ένα tweet με φωτογραφία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, και τη λεζάντα «Σπρωξ’ τον ν’ αγιάσεις», απευθυνόμενος στον ιερέα που βρισκόταν πίσω από τον Πρωθυπουργό.


Ένα tweet που φαίνεται πως γράφτηκε με διάθεση μαύρου χιούμορ, μόνο που ήταν τόσο μαύρο εν τέλει, που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, με πολλούς χρήστες να εναντιώνονται στη λογική του κου Μωραΐτη. Μεταξύ αυτών και ο νυν Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατέκρινε την ανάρτηση τού Νίκου Μωραΐτη, αναφερόμενος σε ένα παλαιότερο περιστατικό, μάλιστα.

Μετά την ένταση που δημιουργήθηκε, ο Μωραΐτης κατέβασε τη σχετική ανάρτηση, το κακό όμως είχε γίνει και τα screen shots έχουν μείνει.

EMZtPX1XsAIT6no.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ