Σεξομολογήσεις #481: «Έμαθα πως ήταν αρραβωνιασμένος όσο ήμασταν μαζί»

Της έταζε πως θα αφήσει την αρραβωνιαστικιά του για να είναι μαζί, αλλά εδώ και πέντε χρόνια όχι μόνο δεν χώρισε, αλλά απέκτησαν μαζί και ένα μωρό. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να της λέει πως θέλει εκείνην και όχι την αρραβωνιαστικιά του. Τώρα αναρωτιέται αν πρέπει να τον διώξει ή να μείνει μαζί του, ως τρίτο πρόσωπο.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.



Tipster μου, έχω πρόβλημα. Είμαι ερωτευμένη με έναν - έσιει τζαι 5 χρόνια. Πριν 5 χρόνια εκόντεψε μου τζαι στον καιρό εσμίξαμε. Μετά έμαθα ότι ήταν αρραβωνιασμένος τζαι είπα του να ΦΥΕΙ αλλά τζείνος είπε μου ότι αγαπά με πάρα πολλά τζαι ότι εν μπορεί χωρίς εμένα τζαι ότι μπορεί να την χωρίσει γιατί απειλά τον ότι εν να αυτοκτονήσει. Anw να μεν τα πολυλογώ, τελικά έκαμε τζαι ένα μωρό μαζί της τζαι συνεχίζει το ίδιο φκιολί. Εγώ, έσιει 2 χρόνια που του είπα κανεί, αλλά, συνεχίζει να μου τηλεφωνά τζαι να μου λαλεί ότι θέλει να με δει, τζαι ότι εν την θέλει τζείνη τζαι θέλει εμένα! Τι να κάμω;




Τι να κάμεις;;; Εσύ τι να κάμεις... οξά τούτος θα έπρεπε να κάμει πράξη τα λοούθκια που σου τάζει!!! Που’ ν τον τζαι έφυεν που την προβληματική του σχέση; Που’ ν τον τζαι κρατά απόσταση που μια γυναίκα που λαλεί ότι θέλει να την χωρίσει; Όι μόνον εν μαζί τζαι αρραβωνιασμένοι, αλλά εκάμαν τζαι μωρό. Άρα, εσύ τι γυρεύκεις ανάμεσα στο ζευκάρι; Θα έπρεπε ήδη να είσαι μίλια μακριά. Αν σε αγαπούσε, όπως λαλεί, θα ήσουν ήδη, εδώ και χρόνια, στο πλευρό του. Όμως δεν είσαι και άλλα αποδεικνύουν οι πράξεις του! Τι να κάμεις με ρωτάς... Να πάψεις να ωραιοποιείς αυτό που ανέχεσαι. Αξίζεις περισσότερα. Δικαιούσαι περισσότερα! Άνοιξε τα μάτια σου, ενίσχυσε τον αυτοσεβασμό σου και κράτησε την καρδούλα σου για κάποιον που πραγματικά την αξίζει. Γιατί σου αξίζει να σε σέβονται και όχι να σε περιπαίζουν.





#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy



Φωτογραφία: Unsplash/ Jad Limcaco

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ