Το μήνυμα της συζύγου του Schumacher

Σήμερα, 29 Δεκεμβρίου, συμπληρώνονται 6 χρόνια από το ατύχημά του.

Article featured image
Article featured image

Συμπληρώνονται 6 χρόνια από το σοκαριστικό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ και η γυναίκα του στέλνει το δικό της μήνυμα.

«Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. Πολλά μικρά κομμάτια μπορούν να συνθέσουν ένα τεράστιο μωσαϊκό», ήταν τα ακριβή λόγια της συζύγου του Μίκαελ Σουμάχερ, απευθυνόμενη στους θαυμαστές του θρυλικού πιλότου της Formula 1.

Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 δίνονται μέχρι και σήμερα με το σταγονόμετρο.

Ήταν στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 που ο Μίκαελ Σουμάχερ υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραυματισμό σε χιονοδρομικό ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις. Από τότε που μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειας στη Λίμνη της Γενεύης τον Σεπτέμβριο του 2014 πολύ λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την υγεία του.

Οι θαυμαστές του Μίκαελ Σουμάχερ ετοιμάζουν μια νέα καμπάνια στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag «KeepFightingMichael» και ελπίζουν να δουν ξανά τον θρυλικό πιλότο να στέκεται στα πόδια του.

«Έξι χρόνια τώρα ελπίζουμε να δούμε ξανά τον Μίκαελ Σουμάχερ να εμφανιστεί ξανά δημόσια. Ξέρουμε ότι βρίσκεται σε καλά χέρια, ξέρουμε ότι παίρνει αγάπη και ασφάλεια. Ο Μίκαελ πρέπει να θεωρήσει τον εαυτό του τυχερό που έχει μια τόσο δυνατή οικογένεια πίσω του. Ως fan club θα προσφέρουμε κάθε είδους υποστήριξη που μπορούμε» ήταν τα λόγια του προέδρου του fan club Reiner Ferling.

Ήταν τον περασμένο μήνα που η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ μίλησε για τον θρυλικό πιλότο της Formula 1 στο περιοδικό She’s Mercedes. «Βρίσκεται στα καλύτερα χέρια τώρα και κάνουμε ότι μπορούμε να τον βοηθήσουμε. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι ακολουθούμε την επιθυμία του Μίκαελ να κρατήσει τα πάντα γύρω από την υγεία του μυστικά. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και ότι κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ