Απόψε οι πρώτες αρνητικές θερμοκρασίες

Σε ποιες περιοχές αναμένεται να σημειωθούν

Article featured image
Article featured image

Μετά τις τοπικές βροχές και την μικρή πτώση της θερμοκρασίας που παρατηρήθηκαν σήμερα, ο καιρός έχει βελτιωθεί ενώ η θερμοκρασία συνεχίζει την καθοδική της πορεία.



Πρόγνωση από το kitasweather.com

Απόψε, αναμένονται οι πρώτες αρνητικές θερμοκρασίες στα υψηλότερα ορεινά αλλά και ο σχηματισμός εκτεταμένου παγετού στα ορεινά. Η πιθανότητα για πολύ μεμονωμένες βροχές είναι χαμηλή αλλά μικρές πιθανότητες παραμένουν μέχρι αύριο το απόγευμα. Σε περίπτωση που παρατηρηθούν φαινόμενα στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους, αυτά θα είναι υπό την μορφή χιονιού, ωστόσο δεν αναμένεται κάτι παραπάνω από μικρή πιθανότητα (25-30%) κάποιων νιφάδων.

Αύριο Παρασκευή, θα είναι η πρώτη μέρα που θα παρατηρούνται πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες σε εσωτερικά τμήματα του νησιού σε σχέση με τα πλείστα παράλια και αυτό είναι ένδειξη ότι έχουμε εισέλθει σε πιο «χειμερινές» καταστάσεις.

Πιθανότητες βροχών παρουσιάζονται και πάλι σταδιακά από την Κυριακή, αλλά ακόμη υπάρχει διχογνωμία ως προς την θέση και πορεία του χαμηλού που θα μας επηρεάσει. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η διχογνωμία για τον καιρό της επόμενης εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ