Η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου χαρακτηρίζει αμετανόητο τον δολοφόνο του παιδιού της

«Θέλει να εξακολουθεί να ζει απερίσπαστος τη ζωή του χωρίς τύψεις», λέει η μητέρα του Αλέξη με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του παιδιού της, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την οργή και τη θλίψη της για τον αμετανόητο Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Article featured image
Article featured image

Για τη δολοφονία του γιου της,την αποφυλάκιση του Κορκονέα και για την επανεξέταση της υπόθεσης μετά από την αίτηση αναίρεσης που άσκησε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν. «Πραγματικά είναι 11 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου και δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω το λόγο που έχω χάσει το παιδί μου» είπε, προσθέτοντας ότι «η δολοφονία του Αλέξανδρου ήταν ένα γεγονός απίστευτο πέρα από κάθε ανθρώπινη λογική».

«Περιμένω από τον Άρειο Πάγο να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Αλέξανδρο» τόνισε η κ. Τσαλικιάν και πρόσθεσε ότι «καμία τιμωρία δεν είναι αρκετή για αυτό που συνέβη. Ο Κορκονέας είναι αμετανόητος και θυμωμένος επειδή μπήκε φυλακή. Είναι υποκριτής καθώς ενόψει της απόφασης του εφετείου εκδήλωσε το υποκριτικό ενδιαφέρον να με συναντήσει. Με αηδίασε αυτό το ενδεχόμενο. Θεωρώ ότι θέλει να εξακολουθεί να ζει απερίσπαστος τη ζωή του χωρίς τύψεις στη ζωή του».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ