EVENT 6 - True Music Cyprus x Electro – Breakbeat

Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο True Music Event, στις 7 Δεκεμβρίου, σε έναν από τους πιο αγαπημένους χώρους στο νησί, το Sousami Bar στη Λεμεσό.

Article featured image
Article featured image

Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο True Music Event, στις 7 Δεκεμβρίου, σε έναν από τους πιο αγαπημένους χώρους στο νησί, το Sousami Bar στη Λεμεσό.

Σε ένα ιδιαίτερο event, παρουσιάζονται δύο εντελώς διαφορετικά είδη μουσικής, κάτω από την ίδια στέγη, ηλεκτρονική και breakbeat, χαρίζοντας στη βραδιά μία μοναδική αίσθηση εορτασμών και ευφορίας. Άλλωστε το Sousami Bar είναι γνωστό ότι ξέρει πως να κάνει φανταστικά πάρτι.



EVENT HIGHLIGHTS




ABOUT
GUSTAV

gustav.png

Τα εννιά χρόνια που πέρασε στο Λονδίνο, στην καρδιά της λονδρέζικης ηλεκτρονικής σκηνής, διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό το μοναδικό στυλ του Gustav. Πέντε χρόνια αργότερα, ο πρώην resident του Klubd και ιδρυτής της σειράς ημερήσιων πάρτι με την ονομασία KATHXHTIKO, αφήνεται στο ένστικτό του, χαρίζοντάς μας ηλεκτρονικούς ήχους, που κρατούν το κέφι αμείωτο στην πίστα μέχρι το πρώτο φως της ημέρας.



ABOUT VSIM

vsim.png

Το Klubd, που έχει καταλήξει να θεωρείται συνώνυμο της ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής, έχει μια θέση κρατημένη για τους σπουδαιότερους DJs και ταλέντα της εγχώριας και διεθνούς σκηνής. Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται, προφανώς, και ο μάνατζερ, τεχνικός ήχου και πρώην resident του δημοφιλούς nightclub Ανδρέας Σιμόπουλος, γνωστός και ως DJ Vsim! O Vsim, με σπάνιους δίσκους των 90s, μας σερβίρει ένα κοκτέιλ από Detroit Techno, Afrofuturistic, Acid, House και Electro.


ABOUT ATESH K

atesh k.png

DJ και παραγωγός από το 1995, ο Atesh K ηχογράφησε τα πρώτα techno κομμάτια της καριέρας του στο προσωπικό του home studio, το 2002. Μετά από τη μεγάλη διεθνή επιτυχία που γνώρισε το πρώτο του άλμπουμ, ο Atesh συνεργάστηκε με πολλές πασίγνωστες δισκογραφικές εταιρίες, σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το στυλ του αντλεί επιρροές από την old-school techno του Ντιτρόιτ και του Βερολίνου, σε ένα μείγμα που περιλαμβάνει στοιχεία από tech-house, electronica και breakbeat.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ