Κλειστή, εντελώς, η Λεωφόρος Καλλιπόλεως

Αυτές είναι οι εναλλακτικές επιλογές σου.

Article featured image
Article featured image

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 6/12/2019 και ώρα 13:00 το μεσημέρι, μέχρι την Κυριακή 8/12/2019 και ώρα 19:00 το βράδυ, στο πλαίσιο Ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης ασφαλτικής επιφανειακής στρώσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η Λεωφόρος Καλλιπόλεως θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λεμεσού και θα ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές διευθετήσεις:

Από τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, με κατεύθυνση από Παλλουριώτισσα, προς Λεωφόρο Λεμεσού η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

Από Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, με κατεύθυνση από το Κέντρο της πόλης, προς Λεωφόρο Λεμεσού η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Λάρνακος.

Προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα και των οδών Τομπάζη και Μπουμπουλίνας.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ