Σβήνουν τσιγάρα στο πρόσωπό της

Το νέο βίντεο κλιπ της πολλά υποσχόμενης Αμερικανίδας pop τραγουδίστριας, Billie Ellish, θα σε ανατριχιάσει. Και αυτό είναι καλό!

Article featured image
Article featured image

Λένε πως αν είσαι από τους τύπους που όταν ακούς μουσική, νιώθεις ανατριχίλα, τότε διαθέτεις υψηλή ενσυναίσθηση. Όταν δεν αυτά τα συναισθήματα προκαλούνται και από άλλες αισθήσεις, όπως η όραση, τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο έντονο.

Η 18χρονη Αμερικανίδα ποπ τραγουδοποιός, η οποία έχει σαρώσει τις υποψηφιότητες των Μουσικών Βραβείων Grammy, κυκλοφορεί το έκτο της βίντεο με τίτλο «xanny».

Το φετινό ντεμπούτο άλμπουμ με τίτλο «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?», με την ιδιαίτερη, αυθεντική και ιδιοσυγκρασιακή ποπ, σκαρφάλωσε στα Billboard Charts και μας έδωσε μία σειρά από πανέμορφα τραγούδια και επιτυχίες. Μάλιστα, έχει προταθεί σε έξι διαφορετικές κατηγορίες για τα Μουσικά Βραβεία Γκράμι 2020, λίγο πιο πίσω από την Lizzo.

Το νέο της βίντεο, έκτο κατά σειρά μέσα από το άλμπουμ «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?», το έχει σκηνοθετήσει η ίδια και είναι μία μπαλάντα που βρίσκει την νεαρή τραγουδίστρια να δίνει το μήνυμα για μία ζωή μακριά από τα ναρκωτικά και τις ουσίες, επιλέγοντας έναν μάλλον, ανορθόδοξο τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ