Τέλος στα τσίρκο όπως τα γνωρίζαμε

Ένας ιδιοκτήτης τσίρκου αντί σε ζώα επένδυσε πάνω σε κάτι διαφορετικό.

Article featured image
Article featured image


Ο Bernhard Paul, ιδρυτής του γερμανικού τσίρκου Circus Roncalli (που υπάρχει από το 1976), να επενδύσει πάνω από 400.000 ευρώ ώστε σήμερα αντί για ζώα στη σκηνή των shows του, να εμφανίζονται τρισδιάστατα ολογράμματα τους.

Η κίνηση αυτή καταχειροκροτήθηκε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας μας όλους να φωνάξουμε πως αυτό μάλιστα είναι ένα τσίρκο που μπορούμε να πάμε τα παιδιά μας!


circus-1.jpegΜέσω ειδικών εφέ, οι θεατές βλέπουν ελέφαντες, άλογα, ακόμα και χρυσόψαρα επί σκηνής. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Metro, οι νομοθέτες αρχίζουν σιγά-σιγά να κινητοποιούνται και τον Μάιο του 2019 πέρασε ένα νομοσχέδιο στη Μεγάλη Βρετανία το οποίο απαγορεύει στα τσίρκα να χρησιμοποιούν άγρια ζώα στις παραστάσεις τους.


45887437052-b11c4c8870-b.jpg


hologram-circus-animals-roncalli-4.jpg

Ο πρόεδρος του Animal Defenders International, Jan Creamer, είπε σχετικά: «Αυτό είναι το μέλλον του τσίρκου – μια παράσταση όπου όλοι θα περάσουν καλά και για την οποία όντα που καταλαβαίνουν και νιώθουν, δεν χρησιμοποιούνται ούτε προβάλλονται ως αντικείμενα διασκέδασης». Σήμερα αντί για ζώα στη σκηνή να εμφανίζονται τρισδιάστατα ολογράμματα τους.

Πηγή: ΤhePressProject

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ