Ένας «τοίχος της αγάπης» για την Ημέρα των Ερωτευμένων

Η πρωτότυπη ιδέα του Nicosia Mall για τις 14 Φλεβάρη.

 


Article featured image
Article featured image

H ημέρα της αγάπης πλησιάζει και το Nicosia Mall γιορτάζει από την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, με εκπλήξεις, ατμόσφαιρα και προσφορές σε πολλά καταστήματα.

Ο «τοίχος της αγάπης» έχει ήδη τοποθετηθεί και 3,000 λουλούδια αγάπης σας περιμένουν εκεί, για την πιο όμορφη selfie της ζωής σας, μαζί με αυτόν που αγαπάτε περισσότερο, σε ένα ενσταντανέ που θα κρατήσετε για πάντα.

Επιπλέον, οι πρώτοι 500 που θα αναρτήσουν τη φωτογραφία τους στο Instagram, μοιράζοντας το μήνυμα της αγάπης με τα hashtags #ExtraordinaryLove #Nicosia Mall, μπορούν να εκτυπώσουν δωρεάν τη φωτογραφία τους από το ειδικό photobooth που έχει στηθεί στο χώρο.

Οι επισκέπτες του Nicosia Mall μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα και τις αγορές τους με ηχητικό φόντο την τζαζ μουσική, και το Σάββατο 16/2, από τις 5.00-7.00 το απόγευμα, με ένα live performance με τραγούδι, πιάνο και κοντραμπάσο.

Τέλος, για τους μικρούς επισκέπτες, την Παρασκευή 15/2 και την Κυριακή 17/2 από τις 4.00-6.00 το απόγευμα, θα υπάρχει στο χώρο του Nicosia Mall αφήγηση παραμυθιών με θέμα την αγάπη, ενώ στη συνέχεια οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να φτιάξουν τις δικές τους κατασκευές.

Ζήστε τη γιορτή της αγάπης στη καλύτερη δυνατή εκδοχή της και ανακαλύψτε μια μεγάλη γκάμα δώρων για τον αγαπημένο, ή την αγαπημένη σας, με μοναδικές επιλογές μόδας, τεχνολογίας, αθλητικής ένδυσης, ομορφιάς και όχι μόνο.  Με τον μεγαλύτερο αριθμό brands κάτω από την ίδια στέγη, εμπειρία των αγορών στο Nicosia Mall είναι πάντα ξεχωριστή, αλλά πολύ περισσότερο στη μεγάλη γιορτή της αγάπης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ