Ψήφισε ποιο τραγούδι της Βίσση θέλεις να «ντύσει» την ενδεχόμενη προεκλογική της

Παρόλο που με τον Καρβέλλα τους πάντρεψε ο μακαρίτης ο Σπύρος Κυπριανού, ηγετική μορφή στο ΔΗΚΟ, η εθνική σταρ φημολογείται ότι αποφάσισε να πολιτικοποιηθεί με τον ΔΗΣΥ.

 


Article featured image
Article featured image

Ασφαλείς πληροφορίες θέλουν την υποψηφιότητά της για τις ευρωεκλογές του Μαΐου να έχει κλειδώσει ήδη και το όνομά της φιγουράρει ήδη σε αρκετά δημοσιεύματα ανάμεσα στα 6 του ψηφοδελτίου του Συναγερμού.

Παρόλο που τόσο η ίδια όσο και ο ΔΗΣΥ ούτε έχουν επιβεβαιώσει ούτε και διαψεύσει ακόμα τη φημολογία, εντούτοις όλο που συμβαίνει αυτό είναι πολύ απολαυστικό.

Οπότε, δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε με το κομμάτι που μας αναλογεί.Αλήθεια, ποιο να ‘ναι το τραγούδι που η ίδια θα επιλέξει ως soundtrack για την προεκλογική καμπάνια της -αν και εφόσον κατέβει τελικά ως υποψήφια;

Ψήφισε όχι το αγαπημένο σου αλλά αυτό που πιστεύεις ότι θα «έντυνε» καλύτερα την πιο fabulous υποψηφιότητα των τελευταίων χρόνων.* Αν πάντως δεν σε ικανοποιεί κανένα από τα πιο κάτω, άφησε με ένα σχόλιο κάτω από το ποστ στο Facebook αυτό που εσύ προτείνεις!

 

 


 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ