Η υπέροχη ιδέα ανθοπωλείου στη Λεμεσό για την Ημέρα των Ερωτευμένων

Beauté, exceptionelle!

 


Article featured image
Article featured image

Η 14η Φεβρουαρίου είθισται να είναι μία ημέρα γεμάτη κόκκινα τριαντάφυλλα, κιτς καρδούλες και γλυκανάλατες αναρτήσεις αγάπης στα social media. Παρόλα αυτά, όσο και να θες να αποφύγεις αυτό το τσουνάμι αγάπης, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, ένα σκίρτημα θα το νιώσεις μέρα που είναι.

Ειδικά εάν κάποιοι άνθρωποι εμπνέονται τόσο πολύ από τον ερωτισμό της ημέρας και δημιουργούν, χωρίς υπερβολή, ιδιαίτερα και μοναδικά σκηνικά που σε κάνουν να θες να ερωτευτείς ακόμη και τον σπαστικό γείτονα που ακούει στη διαπασών εκκλησιαστικές λειτουργίες από τις 6 το πρωί.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με κεντρικό ανθοπωλείο της Λεμεσού, το οποίο έφτιαξε μια «ζωντανή» βιτρίνα που θύμιζε πολύ το Παρίσι.

Η ιδέα απλή, γέμισε την πρόσοψή του με λούτρινους αρκούδους, έστησε καμβάδες ζωγραφικής και μαθητές από ιδιωτικό σχολείο της πόλης στήθηκαν στο πεζοδρόμιο και ζωγράφιζαν πίνακες με πρωταγωνιστές τους αρκούδους. Το μόνο που έλειπε ήταν ένα ποτάμι να ρέει στο φόντο.

Το εντυπωσιακό αυτό σκηνικό μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών, δίνοντας μια ευχάριστη και πολύ ερωτική νότα σε μία καθημερινή ημέρα.

 

 6 people, people smiling, people standing and outdoor

 people standing and outdoor

No photo description available.

 one or more people

 4 people, outdoor

 one or more people, people standing and outdoor

No photo description available.

 one or more people and people standing

 one or more people and outdoor

 1 person, sitting and hat

 one or more people, hat and closeup

No photo description available.

 outdoor

 one or more people and outdoorΠρόκειται για το ανθοπωλείο Minimal Flower στη Λεμεσό και οι νεαροί ζωγράφοι είναι από το IMS Private School 

Φωτογραφίες: Studio Profilo 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ